Сергій Мірошніков: «Я сам для себе кумир»

Сергій Мірошніков: «Я сам для себе кумир»
Обраний по списку партії «Фронт змін» Голова комісії з питань етики, депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства Член партії «Фронт змін» Одружений, 2 дітей

Перед виборами зі мною зустрівся Геннадій Зубко і запропонував  йти до партії «Фронт змін» і балотуватися в депутати.

Моє життя не змінилося, коли я став депутатом. Я активна людина і собі роботу завжди знайду: якби не було цього — то були б інші турботи.

Окрім депутатства я займаюся підприємницькою діяльністю: будівництво, торгівля.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Як депутат Житомирської міської ради я працюю над удосконаленням регламенту. За моєї участі нарешті за 20 років у Житомирській міській раді з`явилася зручна електронна система голосування, що підвищує ефективність роботи депутатів.

Кожна людина має сама нести за себе відповідальність - моє глибоке переконання.

Гроші  — це лише спосіб досягнення можливостей, а не ціль у житті.

Ти збагачуєшся, коли ділишся з людьми досвідом та інформацією. Негативний досвід ще більше цінується ніж позитивний. Це дуже цінна річ.

Треба покращувати інвестиційний клімат в місті, робити все, щоб підприємницька діяльність була доступна для людей. Тоді покращиться життя житомирян. Це моя принципова позиція.

Служив офіцером два роки в космічній обороні СРСР. З відзнакою закінчив Житомирське військове училище. Вступив туди після суворівського ленінградського училища.

Я не ставив за мету прожити все життя так, щоб не було часу від роботи підняти голови, хоча працював багато і цікаво. Якщо ви займаєтеся тією роботою, яка вам не подобається — то ви не матимете успіху.

Я веду здоровий спосіб життя. Традиційно, вже 10 років я з друзям  кожного ранку пробігаю крос (3-5 км) у Гідропарку, займаюся на турніках, плаваю.

Подорожуючи Україною, побачив багато гарних місць. Найбільше сподобалося в Карпатах..Звісно, піднімався на Говерлу. Зазвичай,  у гори йду з друзями та родиною. І по - справжньому: з рюкзаками, наметами.

Я сам для себе кумир.

Лідерство — це багатогранна річ. Є лідерство організаційне, економічне, моральне, духовне. Далай-Лама подобається як лідер в духовному сенсі. Вінстон Черчилль, Шарль  де Голль  — у них є чому повчитися.

Головна цінність — жити в гармонії зі своїм серцем. Розуміти, що ти не зрадив, не збрехав, не вбив і не вкрав.

Велике щастя, якщо в дитинстві вдається в собі розібратися, чого насправді ти хочеш.

Я задоволений своїм життям. Бог всього дав. У мене хороша сім`я, гарна, кохана дружина, чудові та розумні діти, задовільне матеріальне становище.

Мрію, щоб Україна вступила в Євросоюз.

У мене було багато хобі. У дитинстві я колекціонував фантики від жувальних гумок, значки, збирав кубіки-рубіка на швидкість. Якщо у людини є хобі — це гарний показник того, що людина може щось робити за ідею.

Молодь зараз не може уявити, що 40 років тому в магазинах не було шоколаду. Вони не розуміють, як ми тоді жили. Світ став інший.

Моя депутатська діяльність - це також хобі. Мені подобається спілкуватися з людьми, брати активну участь у житті Житомира, допомагати людям.

Люблю ранок за те,  що це початок. Хіба можна ранок не  любити?

Найяскравіший спогад дитинства  — це поїздка з батьками на сольове озеро Баскунчак.  Мені було 3 роки. Перед очима і досі стоїть картина: дорогою простелилася біла сіль, тріснута, як шматок пирога. Глибина розломів близько 100 метрів і вони наповнені солоною водою. А коли дивишся в глиб — наче центр землі бачиш.

Хочу поїхати  в Австралію. Нещодавно прочитав, що вона визнана найкращою країною для людей. У нас Україна найкраща лише для вузького кола людей, а не для всіх. 

У мене є ціла бібліотека. Остання книга, яку я прочитав була про грузинські реформи «Чому Грузії вдалося?». Рекомендую почитати твори успішних людей, які, не зважаючи на всілякі труднощі, досягли успіху в житті.

Від усієї душі бажаю кожному житомирянину, щоб на вашому шляху завжди зустрічалася вдача. Щоб люди цінували вас і щоб завжди пам’ятали, для чого працюєте. Вчіться брати свою долю у свої руки. Не чекайте, що хтось вирішить ваші проблеми. Все у житті залежить тільки від вас.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up