ЕКО ТАКСІ 7737 – лідер, якому довіряють. Служба таксі вдруге стала переможцем у конкурсі «Народний бренд»

  • 135

Нещодавно відбулась церемонія вручення відзнак переможцям конкурсу “Народний бренд”. За його умовами,  житомиряни впродовж двох місяців відзначали своїх фаворитів у 48 заявлених номінаціях.

...

Серед служб таксі впевнено перемогла служба ЕКО ТАКСІ 7737. Компанія отримала найбільшу кількість голосів.

«Стежили за результатами, трішки хвилювалися, хоча цьогоріч ми постійно лідирували за підсумками голосування. У результаті - другий рік поспіль отримуємо цю нагороду. Це надзвичайно приємно! Ми постійно удосконалюємось для наших пасажирів та створюємо максимально комфортні умови для роботи водіїв. Для нас дуже важливо  - постійно розвиватися. Тому й, напевне, житомиряни голосують саме за нас. І ми горді, що перемагаємо в такому конкурсі, як «Народний бренд»», - прокоментував директор служби Ігор Миколайович Білоченко. - Ми найкращі, бо маємо вдячних клієнтів, які з нами вже понад три роки. У нас склалася дуже гарна команда, я дуже їм усім вдячний. Роботу нашої команди вже вкотре достойно оцінили. Ми зростаємо – увесь час поповнюємо автопарк. Так нещодавно наш автопарк знову поповнився новими Nissan LEAF із нульовим пробігом».

Відео дня

 

Безпечна для пасажирів і, до того ж абсолютно нешкідлива для природи та атмосфери поїздка – головна особливість ЕКО ТАКСІ 7737.

 

«Користуючись послугами нашої служби - ви обираєте екологічний шлях, адже стаєте не просто пасажиром таксі, а свідомим учасником покращення нашого з вами середовища, а це, як ніколи, ВАЖЛИВО на сьогодні. Кількість замовлень щодня зростає, тому наша компанія збільшує штат працівників, пропонуючи нові робочі місця, а це збільшення податкових надходжень до місцевого бюджету», - наголошує Ігор Миколайович.

Служба ЕКО ТАКСІ 7737 велику увагу приділяє професійним якостям свого персоналу, а це близько сотні працівників.

«Ми – ліцензована служба таксі, а це означає, що поїздки – застраховані. У нас працюють лише перевірені водії зі значним стажем, що пройшли тест-драйв та навчилися працювати з клієнтами. Тому толерантність, охайний зовнішній вигляд, оперативність – це все про наших водіїв. Кожного дня на рейс ми допускаємо водіїв після контролю стану здоров'я та тільки після ретельного техогляду авто. Постійний GPS-контроль за машинами та аналіз швидкості руху дозволяють операторам та техпідтримці служби бути 24/7 із пасажирами та спостерігати за їхньою безпекою. Окремо хочеться сказати про операторів нашої служби. Без перебільшення – це професіонали своєї справи. Ввічливість, оперативність та індивідуальний підхід до кожного клієнта у будь-якій ситуації, - продовжує директор. - Успіх полягає в злагодженій командній роботі та в колективі, який заточений на результат. У нас немає мети змагатися,— лише ставити цілі й досягати їх. Ми працюємо так, щоб пасажири могли довіряти нам та  рекомендували нас своїм друзям та знайомим».

За словами директора, у планах і надалі – професійно зростати, тішити пасажирів приємними та цікавими несподіванками.

«Час від часу компанія проводить цікаві конкурси, акції й корисні розіграші для своїх пасажирів. Тому раджу підписатися на наші офіційні сторінки у соціальних мережах, щоб першими брати участь та знати усі новини», - додає Ігор Миколайович.

ЕКО ТАКСІ 7737 з першого дня роботи пропонує високі стандарти сервісу. На замовлення завжди приїде чистий та охайний електромобіль з приємною атмосферою в салоні. Важливо, що ця служба таксі не відмовить вам у поїздці з домашніми тваринами. Навіть більше, за такий проїзд ви нічого не доплачуватимете. Головною умовою є - попередити диспетчера про перевезення тварин. А ще, не менш важливим є вибір способу оплати – готівковий, безготівковий або ж оплата через додаток.

«Те, що нашу службу обрали кращою у номінації «Таксі», вказує на той факт, що ми все робимо правильно. І наша турбота про пасажирів є виправданою. Ми щиро вдячні кожному житомирянину, який підтримав нас своїм голосом! Ми вдячні організаторам, які дають можливість розповісти про себе. Команда ЕКО ТАКСІ 7737 і надалі буде працювати для вас. Все буде ЕКО!», - підсумовує директор.

ЕКО ТАКСІ 7737 у соціальних мережах:
Facebook
Instagram

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera 12:19 У Житомирі оголошено набір на безоплатний курс бізнес-школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up