Якісний телефон до 10 000 грн: вибір 2024 року (Новини компаній)

Якісний телефон до 10 000 грн: вибір 2024 року (Новини компаній)

Деякі користувачі сумніваються в тому, що в бюджетному сегменті є телефони із гідними показниками продуктивності. Але на ринку такі моделі є, іноді вони мало чим поступаються середньобюджетним гаджетам, але доступніші за ціною. Вартість підібраних моделей не перевищує 10 тис. грн.

Samsung Galaxy A24

Смартфон працює на базі 8-ядерного процесора MediaTek Helio G99. Він не вирізняється особливою жвавістю і не зможе забезпечити високу продуктивність у 3D-іграх, але підходить для виконання повсякденних завдань.

Super AMOLED-дисплей розміром 6,5 дюймів і роздільною здатністю 2340х1080 демонструє хорошу контрастність і насичений чорний колір. Завдяки яскравості до 1000 ніт цей телефон до 10 000 грн видає соковиту картинку, підтримує Full HD+. Щоб очі не втомлювалися за тривалої експлуатації телефону, виробник додав функцію Eye Comfort Shield. 

Ємність акумулятора 5000 мА·г. Навіть за активного використання цього обсягу вистачає на цілий день. Гаджет підтримує швидку зарядку 25 Вт.

Бюджетна модель оснащена непоганою камерою: основна 50 Мп, ширококутна — 5 Мп і макро — 2 Мп. Селфі створюється із допомогою фронталки на 13 Мп.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Телефон був випущений у 2022 році, але сьогодні є непоганим варіантом бюджетника. Він доступний у 4-х кольорах: блакитному, фіолетовому, білому й чорному. Задня панель викликає приємні тактильні відчуття внаслідок гладкості скла, але на поверхні залишаються відбитки.

Mediatek MT6877V Dimensity 1080 на 8 ядер і графікою ARM Mali-G68 MC4 із підтриманням Dolby Vision та Atmor. Із ним динамічні сцени відображаються чітко і плавно. Процесор справляється зі складними завданнями й вирізняється підвищеною енергоефективністю.

Модель оснащена оперативкою на 12 Гб, розмір внутрішньої пам'яті становить 256 Гб. Мінус полягає в тому, що в смартфона відсутній слот для карти, тому розширити обсяг не вийде.

Яскравість дисплея сягає 900 ніт, тому телефоном зручно користуватися в сонячну погоду. Його розмір становить 6,67 дюйма, рамки тонкі та займають мінімум місця. Завдяки технології DCI-P3 забезпечується чіткість передавання кольорів.

Якісні фото та відео можна зробити із допомогою потрійного модуля камери. Основний із них — це Sony IMX766, його роздільна здатність становить 50 Мп. У нічний час знімки також вирізняються яскравістю та якістю, оскільки система об'єднує 4 пікселі в один.

Xiaomi Poco M6 Pro 4G

Смартфон підходить як для розмов, так і для роботи та розваг. Його 8-ядерний процесор MediaTek Helio G99 Ultra справляється із більшістю повсякденних завдань. Висока продуктивність також забезпечується 12 Гб оперативної та 512 Гб внутрішньої пам'яті. Завдяки наявності слота microSD вона може бути розширена до 1 Тб.

Зручність використання обіцяє екран на 6,67 дюймів і частотою оновлення 120 Гц. Знімки створюються потрійною камерою, головний модуль якої дорівнює 64 Мп. Телефон має батарею 5000 мА-год і потужну зарядку на 67W.

 

keyboard_arrow_up