SMAS-ліфтинг: чи можлива підтяжка обличчя без операції (Новини компаній)

SMAS-ліфтинг: чи можлива підтяжка обличчя без операції (Новини компаній)

З плином часу шкіра обличчя втрачає пружність, еластичність і природний блиск. Це призводить до появи зморшок та зміни контурів

Багато жінок мріють про ефект омолодження, але побоюються хірургічного втручання. У такому випадку оптимальним рішенням може стати метод підтяжки обличчя СМАС ліфтинг від Oxford Medical. 

Секрет ефективності SMAS-ліфтингу

SMAS – це тканина, що розташована між шкірою та м’язами обличчя. Саме вона відповідає за тонус, проте з віком стає менш еластичною. Ідея SMAS-ліфтингу проста: за допомогою дії ультразвуку в організмі запускаються природні процеси регенерації. Вже через місяць пацієнти відзначають такі покращення:

При цьому ефект від процедури зберігається до двох років, а за бажанням SMAS-ліфтинг можна робити кожен рік. Важлива перевага цього методу – майже повна відсутність протипоказань. Підтяжку можна робити як молодим жінкам (від 25 років), так і у старшому віці – від 55 років.

Що потрібно знати про процедуру SMAS-ліфтингу 

СМАС-ліфтинг – це нехірургічний метод підтяжки шкіри. Процедура проводиться під місцевою анестезією, тому пацієнт може відчувати лише легке поколювання. Для захисту на обличчя також наносять спеціальний гель, який посилює дію ультразвуку та водночас поглинає зайве тепло, запобігаючи появі опіків. Протягом наступних 3-5 днів зберігається незначний набряк, для зняття якого призначають протизапальні препарати та мазі. 

Основний ефект від підтяжки проявляється через місяць, а оцінити ефективність повною мірою можна через три місяці. В Oxford Medical SMAS-ліфтинг проводиться на сучасному апараті Doublo GOLD, сертифікованому в США та країнах Євросоюзу. Процедуру виконують кваліфіковані косметологи-дерматолог

keyboard_arrow_up