Що дарувати близьким, якщо у них все є? (Новини компаній)

Що дарувати близьким, якщо у них все є? (Новини компаній)

Доволі часто ми стикаємось з ситуацією, коли нас запрошують на якусь святкову подію, а ми просто не уявляємо, що ж подарувати винуватцю урочистості. 

Це обумовлено багатьма факторами, в тому числі і тим, що у більшості наших знайомих вже є все, що потрібно їм для життя. В такому випадку не варто витрачати час на марні пошуки, а одразу відправитись в магазин вражень https://www.bodo.ua/podarki/, де ви знайдете багато презентів на всі випадки життя. Ну а про те, що ж саме це можуть бути за подарунки ми і розкажемо вам далі більш докладно.

Прогулянка на квадроциклах

Доволі цікавий презент, який точно сподобається любителям активного відпочинку. Володар цього сертифіката відправиться кататися на повнопривідному квадроциклі по певній місцевості, яка буде з різноманітними крутими спусками та підйомами. Завдяки цьому ваш друг точно отримає багато яскравих емоцій і гарно проведе час, освоївши новий для себе вид транспорту. Важливо зазначити, що перед заїздом він пройде інструктаж і отримає екіпірування, так що за його безпеку ви точно можете не переживати.

Сімейна фотосесія

Такий подарунок буде доречно подарувати вашим родичам, бо вони точно будуть раді відправитись разом з вами на справжню сімейну фотосесію! Там вам допоможуть підібрати яскраві образи і розкажуть, як правильно розміститися у кадрі і як краще позувати. В результаті ви отримаєте багато гарних фото, які зможете розмістити в сімейному альбомі або на сторінках у соціальних мережах.

Політ над Дніпром на Zip-line

Ще один подарунок, який можна подарувати людині, у якої вже все є. Адже цей сертифікат допоможе вашим друзям розвіятися і отримати багато адреналіну. На них чекатиме політ на спеціальному канаті над Дніпром, під час якого вони зможуть насолодитися краєвидами і та відчути багато нових емоцій. Навіть не сумнівайтеся, такий презент точно оцінять багато ваших знайомих!

Стоунтерапія

Якщо ваш друг чи подруга багато працюють і ви давно хотіли, щоб вони більше відпочивали, то такий презент точно вартий вашої уваги. Цей сертифікат відкриє їм двері в один з салонів краси, де на них чекатиме оздоровлювальна процедура з використанням спеціальних нагрітих гладких каменів. Майстер буде викладати їх на певні зони тіла та робити ними масаж, що допоможе розслабитися і відчути себе значно краще. Повірте, від такого подарунка навряд чи хтось захоче відмовитись!

Чайна церемонія

Якщо ви хочете подарувати щось незвичне та цікаве, то вам точно варто звернути свою увагу на подібний сертифікат. Адже на ваших друзів чекатиме справжня китайська чайна церемонія Гун Фу Ча за давніми східними традиціями. Майстер церемонії розповість їм про різновиди чаю, способи його заварки та подачі і сам приготує для них напій, який вони потім можуть скуштувати. Такий подарунок допоможе їм гарно провести час та дізнатися багато цікавого.

Обирайте той варіант, який зацікавив вас найбільше та даруйте друзям дійсно цікаві подарунки!

keyboard_arrow_up