Седистрес – заспокійливий препарат нового покоління

Кожен день наповнений подіями, емоціями, переживаннями та роздумами. Далеко не всім вдається знаходити між ними баланс, щоб почувати себе комфортно та впевнено.

Це призводить до виникнення стресу, який стає причиною роздратованості, поганого настрою, зниження уваги, тривожності. Лікарі радять не терпіти негативні відчуття, а приймати антистресові препарати на рослинній основі. Вони допомогають подолати погане самочуття та врівноважити емоційний фон. Препарат "Седістрес" – один із новітніх досягнень на фармацевтичному ринку, який є безпечним для здоров'я та одночасно ефективним.

Заспокійливий препарат Sedistress швейцарської якості

Седативний препарат добре переноситься пацієнтами. Виключення складають тільки люди, які мають індивідуальне несприйняття певних речовин. Підвищена чутливість до певних компонентів складу має бути врахована перед прийманням таблеток, про що треба проконсультуватись з лікарем. Це допоможе знизити ризик виникнення ускладнень. Основними діючими речовинами Sedistress є сухий екстракт пасифлори та етиловий ефір α-бромізовалеріанової кислоти.

Лікувальні властивості пасифлори мають позитивний вплив на самопочуття при виникненні неврозів, тривожності, перезбудженні. Заспокійливі таблетки седістрес сприяють нормалізації сну та поновленню роботи нервової системи. В народній та традиційній медицині було доведено, що найкращий результат пасифлора має при поєднанні з валеріаною. Це і стало причиною двокомпонентного складу препарату.

Відео дня

Швейцарська фармацевтичная група "АСІНО ГРУП" має на меті виробництво тільки якісних та безпечних преператів. Для цього відбирають екологічно чисті екстракти рослин. Всі компоненти проходять високий ступінь очистки та кожен цикл виробництва суворо контролюється, що є гарантією якістю.

Особливості седативної дії препарату, показання та протипоказання

Пасифлора обумовлює заспокійливу дію та сприяэ засинанню. Фармакодинамічні особливості полягають у флавоноїдах та глюкозильних похідних. Етиловий ефір α-бромізовалеріанової кислоти зумовлює спазмолітичну та заспокійливу дію за рахунок зниження збудливості центральної нервової системи.

Sedistress рекомендують приймати при стресах, соматоформних розладах, нападах мігрені. Також преперат назначають у комплексній терапії клімактеричних розладів, ПМС, хвороби Меньєра, гіпертонії. Основними протипоказаннями для прийому є підвищена чутливість до складників препарату, порушення у роботі печніки та нирок, серцева недостатніть та артеріальна гіпотензія, брадикардія. Слід пам'ятати, що консультація з лікарем є обов'язковою мірою перед прийомом препарату.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up