Кухонні гаджети, які спростять навіть найскладніші рецепти (Новини компаній)

Сучасні пристрої, призначені для приготування їжі, значно спрощують всі процеси і дають змогу витрачати на створення улюблених страв набагато менше часу.
Їх використання перетворить побутову рутину на захоплююче заняття: практично без зусиль і в задоволення. У переліку першочергових придбань: пристрої з функцією нарізки, мультипіч і блендер. І з таким набором навіть не надто досвідчений кулінар легко впорається з будь-яким завданням.
М'ясорубка або кухонний комбайн із додатковими насадками
Це незамінний помічник, який вирізняється великим набором доступних опцій, але ключовими з них стають функції нарізки твердих компонентів слайсами та кубиками. Це дає змогу за лічені хвилини приготувати олів'є, вінегрет або будь-який інший улюблений салат, а також значно прискорить процес підготовки інгредієнтів для м'ясних, рибних і овочевих страв. Головні переваги такої техніки:
- універсальність;
- простота використання;
- компактні розміри.
Агрегат не займе багато місця на кухні навіть з урахуванням насадок: для нього потрібно лише виділити незначний простір на робочій поверхні. Пристрої такого типу легко розібрати й очистити, а основні компоненти зазвичай можна мити в посудомийній машині, що багаторазово спрощує догляд. Головне дотримуватися правил експлуатації та не нехтувати вивченням інструкції перед початком використання – і техніка буде справно функціонувати.
Мультипіч – інноваційне рішення
Прилад, який поєднує в собі функції духовки, аерогрилю та мікрохвильовки. Універсальний: з його допомогою можна зробити як швидкий перекус, так і повноцінну ситну вечерю або солодкий десерт. До числа основних плюсів варто віднести:
- можливість готувати без додавання олії, значно скоротивши калорійність страв без погіршення смакових характеристик;
- великий вибір режимів, включно зі смаженням і запіканням;
- економія часу завдяки автоматичному приготуванню.
Не потрібне використання фольги або пергаменту: інгредієнти потрібно розмістити в контейнері, після чого вибрати оптимальну тривалість і спосіб приготування. Завдяки активній циркуляції гарячого повітря страви готуються швидше, ніж у духовці – і вдається зберегти їхню соковитість. Знімні деталі легко очищуються гарячою водою з невеликою кількістю мийного засобу.
Блендер для швидкого подрібнення
Для кришіння, дроблення і змішування – це найзручніший інструмент. Він оптимальний для приготування супів-пюре, паштетів, смузі або соусів. Доступний у двох варіаціях:
- погружні моделі – невеликі, дають змогу подрібнити продукти в будь-якій доступній ємності;
- стаціонарні пристрої – виконані у вигляді чаші з ножами, а для досягнення потрібної консистенції потрібно лише натиснути на кнопку.
Для невеликих об'ємів більше підійде погружний варіант, а стаціонарні кращі для регулярного використання. Головне ретельно очищати леза після кожного застосування, витираючи їх насухо – так вони набагато довше зберігатимуть свою гостроту.