Кухонні гаджети, які спростять навіть найскладніші рецепти (Новини компаній)

Кухонні гаджети, які спростять навіть найскладніші рецепти (Новини компаній)

Сучасні пристрої, призначені для приготування їжі, значно спрощують всі процеси і дають змогу витрачати на створення улюблених страв набагато менше часу.

 Їх використання перетворить побутову рутину на захоплююче заняття: практично без зусиль і в задоволення. У переліку першочергових придбань: пристрої з функцією нарізки, мультипіч і блендер. І з таким набором навіть не надто досвідчений кулінар легко впорається з будь-яким завданням.

М'ясорубка або кухонний комбайн із додатковими насадками

Це незамінний помічник, який вирізняється великим набором доступних опцій, але ключовими з них стають функції нарізки твердих компонентів слайсами та кубиками. Це дає змогу за лічені хвилини приготувати олів'є, вінегрет або будь-який інший улюблений салат, а також значно прискорить процес підготовки інгредієнтів для м'ясних, рибних і овочевих страв. Головні переваги такої техніки:

  • універсальність;
  • простота використання;
  • компактні розміри.

Агрегат не займе багато місця на кухні навіть з урахуванням насадок: для нього потрібно лише виділити незначний простір на робочій поверхні. Пристрої такого типу легко розібрати й очистити, а основні компоненти зазвичай можна мити в посудомийній машині, що багаторазово спрощує догляд. Головне дотримуватися правил експлуатації та не нехтувати вивченням інструкції перед початком використання – і техніка буде справно функціонувати.

Мультипіч – інноваційне рішення

Прилад, який поєднує в собі функції духовки, аерогрилю та мікрохвильовки. Універсальний: з його допомогою можна зробити як швидкий перекус, так і повноцінну ситну вечерю або солодкий десерт. До числа основних плюсів варто віднести:

  • можливість готувати без додавання олії, значно скоротивши калорійність страв без погіршення смакових характеристик;
  • великий вибір режимів, включно зі смаженням і запіканням;
  • економія часу завдяки автоматичному приготуванню.

Не потрібне використання фольги або пергаменту: інгредієнти потрібно розмістити в контейнері, після чого вибрати оптимальну тривалість і спосіб приготування. Завдяки активній циркуляції гарячого повітря страви готуються швидше, ніж у духовці – і вдається зберегти їхню соковитість. Знімні деталі легко очищуються гарячою водою з невеликою кількістю мийного засобу.

Блендер для швидкого подрібнення

Для кришіння, дроблення і змішування – це найзручніший інструмент. Він оптимальний для приготування супів-пюре, паштетів, смузі або соусів. Доступний у двох варіаціях:

  • погружні моделі – невеликі, дають змогу подрібнити продукти в будь-якій доступній ємності;
  • стаціонарні пристрої – виконані у вигляді чаші з ножами, а для досягнення потрібної консистенції потрібно лише натиснути на кнопку.

Для невеликих об'ємів більше підійде погружний варіант, а стаціонарні кращі для регулярного використання. Головне ретельно очищати леза після кожного застосування, витираючи їх насухо – так вони набагато довше зберігатимуть свою гостроту.

 

keyboard_arrow_up