Букмекери назвали фаворитів фінальних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезону 2022/23 (Новини компаній)

Букмекери назвали фаворитів фінальних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезону 2022/23 (Новини компаній)

В травні були зіграні півфінальні поєдинки ключових європейських футбольних турнірів сезону 2022/23, за результатами яких визначились фіналісти. У фіналі Ліги чемпіонів зійдуться англійський “Манчестер Сіті” та італійський “Інтер”. Фіналістами Ліги Європи стали іспанська “Севілья” та італійська “Рома”.

 

“Манчестер Сіті” - фаворит букмекерів

Ліга чемпіонів - це найпрестижніший клубний трофей Європи. Тому не дивно, що кожен поєдинок привертає увагу як фанатів футболу, так і любителів ставок на спорт. Аналітики порталу Promocodius відмічають, що перед кожним важливим матчем зростає попит на промокоди букмекерських контор. 

Англійський клуб називають фаворитом ще з початку групового етапу турніру. Не змінили букмекери своєї думки й перед фінальним поєдинком, в якому команда Хосепа Гвардіоли зіграє з міланським "Інтером". Приділяють багато уваги поєдинку і професіональні беттори й новачки, зважаючи як часто на порталі Promocodius шукають та активують БК Vbet бонус при реєстрації та інші промокоди.

Ставки на результат фінального поєдинку, який пройде 10 червня у Стамбулі на Олімпійському стадіоні Ататюрка, приймають з наступними коефіцієнтами:

  • перемога “Манчестер Сіті”: в основний час - 1,56, незалежно від ігрового часу - 1,20;
  • перемога “Інтера”: в основний час - 5,00, незалежно від ігрового часу - 4,33;
  • нічия в основний час - 8,00.

Англійський клуб в цьому сезоні показує хороші результати не тільки в Лізі чемпіонів, а й в АПЛ та Кубку Англії. У команди є всі шанси здобути в цьому сезоні всі трофеї. На прогнози букмекерів також впливає той факт, що Мансіті виграли останні 15 матчів на власному полі. Також букмекери схиляються до того, що фінальний поєдинок буде результативним. Коефіцієнт на те, що команди заб'ють щонайменше три голи, - 1,61.

“Рома” має більше шансів виграти Лігу Європу

Фаворитом фінального поєдинку Ліги Європи сезону 2022/23, що відбудеться 31 травня, називають італійську “Рому”. І це при тому, що “Севілья” вигравала цей турнір рекордні 6 разів.

Ставки приймають з наступними коефіцієнтами:

  • перемога “Роми”: в основний час - 2,70 (ймовірність 36%), незалежно від ігрового часу - 1,90 (ймовірність 51%);
  • успіх “Севільї”: в основний час - 2,85 (ймовірність 30%), незалежно від ігрового часу - 1,95 (ймовірність 49%)
  • нічия - 3,20 (ймовірність 30%);
  • серія пенальті - 6,60;
  • додатковий час без пенальті - 5,50.

Букмекери схиляються до думки, що матч не буде результативним. Тотал мячів встановлено на рівні 2,5. 

keyboard_arrow_up