Світлана Кравченко: «Робота дає мені свободу та можливість цікаво розвиватися»

Світлана Кравченко: «Робота дає мені свободу та можливість цікаво розвиватися»
Власниця ювелірного салону.

Пiдприємцем я стала менше року тому. Маючи досвiд роботи в ювелiрнiй галузi, ця тема для мене була завжди цiкава. Тому, коли з’явилася можливiсть розпочати власну справу, нi хвилини не думала, чим займатись.

Вести свою справу далеко не легко, але хто осмiлиться – навряд чи пожалкує.

Починати завжди складно. Усi пiдприємцi зiштовхуються з одними й тими ж складнощами.

Відео дня

Спершу потрібно заробити капітал. А вже потім – заробити авторитет на ринку та напрацювати власних постiйних клiєнтiв. Так як нинi ринок перенасичений усiма товарами, то зробити це не так легко.

Достатнього початкового капiталу, на мою думку, не буває: чим він бiльший, тим амбiтнiшi плани.

Грошi – це iнструмент, i кожен користується ним, як умiє. В одних руках – це спосіб створення бiзнесу, в iнших – комфорту для себе чи близьких, у третiх – iнструмент для добрих справ, благочинності.

Ситуація в країнi, як на мене, давно не була легкою. Залишається тільки пiдлаштовуватися пiд умови ринку, тому сьогодні пiдприємцям потрiбно вiддавати роботi багато часу й сил, щоб пiднiматися вгору. За це можна отримати величезний бонус – можливiсть займатися тим, що любиш.

Роботу свою люблю за свободу. Робота дає можливiсть розвиватися в цiкавому для мене напрямку: мода, прикраси… Не уявляю, що може бути цiкавiшим для жiнки.

У нас у родинi всі багато працюють, тому вiдносяться з розумiнням i підтримують мене.

Родина – це головне в життi людини. На родиннi свята намагаємося вiдкладати всю роботу.

Навiть під час відпустки вся вiдповiдальнiсть на мені, і думками я все одно на роботi. Люблю подорожувати за кордон. З iнших країн намагаюся привезти якiсь свiжi iдеї для роботи.

Я мрiю відкрити всеукраїнську мережу й займатися власним виробництвом прикрас. Зараз, звичайно, важко говорити про розширення бiзнесу, але вірю, що незабаром усе налагодиться, і можна буде йти далі.

Успiх для мене – це не тiльки досягнення високого фiнансового рiвня й соцiального становища. Це знання того, що вдома мене чекають i люблять, що поряд є вiрнi друзi, якi допомагають iти по життю, а також це чітко сформовані моральнi цiнностi в життi.

Щодня йти на роботу із задоволенням, щиро радiти кожному зрушенню й чiтко рoзумiти, що все в твоїх руках – це один із проявiв щастя.

Я не думаю, що є якiсь обов’язковi кроки до відкриття власної справи. Усiм по-рiзному все дається. У кожного свої сильні cторони, але, точно, для всiх є однi й ті ж правила.

Потрiбно на всi сто відсотків вірити в себе та свої сили, не боятися відповідальності за себе та людей, яких ти запрошуєш у свою команду, не опускати руки, навiть коли дуже складно, завжди йти вперед.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up