МФК «Житомир» поступився вдома ФК «Малинськ»

МФК «Житомир» поступився вдома ФК «Малинськ»
Перший домашній матч МФК «Житомир», який відбувся 23 квітня на стадіоні «Спартак» виявився не надто вдалим. МФК «Житомир» програв ФК «Малинськ» з рахунком 1:3.

Незважаючи на те, що команда офіційно була створена трохи більше місяця тому, охочих вболівати за МФК «Житомир» було достатньо. Вільних місць на стадіоні вистачило не всім. Вболівальники не тільки дивились матч стоячи, розташувавшись по периметру поля, але й навіть сиділи на дахах прилеглих приватних будинків.

Гості з Рівненської області, ще на початку матча першого туру аматорської футбольної ліги України продемонстрували свою перевагу над житомирською командою. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0. У другому таймі ще один м’яч опинився у воротах МФК «Житомир».

Від програшу з розгромним рахунком команду врятував Богдан Марченко. Саме цей футболіст МФК «Житомир» забив гол престижу на останніх хвилинах другого тайму.

Відео дня

Не оминули дебютний матч і курйози. Своєрідною зіркою змагання став безпритульний пес, який час від часу вибігав на поле і ганявся за м’ячем разом з футболістами.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up