Умінський Олег Феліксович (політична позиція)

Умінський Олег Феліксович (політична позиція)
Народився 23 травня 1971 року в місті Житомирі. Одружений. Виховує трьох дітей.

Навчався у Мінському суворовському  училищі. 1993 року закінчив Московське командне училище імені Верховної Ради РФСР. В цьому ж році очолив парашутно-десантний взвод у 95 аеромобільній бригаді. Під час служби приймав участь у бойових діях в республіці Ірак та Югославії. Підполковник у відставці.

Після звільнення працював в будівельній компанії. Нині, завідувач Житомирського відділення Київського інституту судових експертиз.

Очолює громадську організацію «Купол», яка займається захистом військовослужбовців, ветеранів та інвалідів повітряно - десантних, аеромобільних військ, морської піхоти та військ спеціального призначення.

Відео дня

            Навчається в Академії державного управління при Президентові України.

            Член партії ветеранів Афганістану.

            Учасник Майданів 2004-2005 рр.  та 2013-2014 рр.

            З березня 2014 року займається волонтерською діяльністю по допомозі військовослужбовцям Житомирщини.

            Керівник батальйону оборони краю «Полісся».

            Моя команда - це чесні, порядні люди, патріоти своєї держави - військовослужбовці, інтелігенція, робітники, студенти.

            Всіх нас об’єднала доля нашої Батьківщини.

            Ситуація в державі вимагає негайної децентралізації влади. Потрібно максимально передати повноваження місцевим органам самоврядування.

            Всі нагальні проблеми громади мають вирішуватися на місці. Це - будівництво дитсадків, шкіл, доріг, заробітних плат та соціального захисту.

            Не може бути так, щоб робітник – пенсіонер отримував пенсію 1400 гривень, а чиновник-банкір - 120 тисяч гривень.

            Не чиновник, а громада має вирішувати - куди витрачати зароблені кошти. Події сьогодні показують, що за державу борються українська армія та нація. Складається враження, що наші керівники живуть в іншому світі. Їх потрібно спустити з неба на святу землю.

            Батальйон оборони краю «Полісся» по зову серця стоїть на захисті прав та свобод громади Житомирщини.

            Небайдужі люди, які входять до його складу, беруть велику відповідальність за дотримання порядку та безпеки громадян.

            Так, батальон охороняв об’єкт стратегічного значення на «Житомирводоканалі», приймав  участь у затриманні терористів, проводить  рейди на північному кордоні. Наші інструктори проводять навчання з бойової підготовки, навчають  цивільне населення, готують військовослужбовців, що мають вирушати в зону АТО.

Військові дії на сході ще більше ускладнили економічне становище в країні. Тому, потрібно негайно скоротити кількість держуправлінців, ввести окремі податки для олігархів. Всі військові заводи потрібно перевести на трьохзмінний режим праці. Це дасть можливість швидко переозброїти та задовільнити потреби армії, прискорити науково-технічні розробки.

            Житомирщина має величезні запаси корисних копалин, великі угіддя лісів, родючі землі, але, на превеликий жаль, її багатствами користується невеличка купка  олігархів та крадіїв-чиновників. Тому, слід негайно провести націоналізацію стратегічних підприємств. Так, «Житомиргаз» належить олігарху Дмитру Фірташу, а «Житомиробленерго» - депутату Держдуми Росії, які користуючись монополією, отримують надприбутки. Діяльність цих підприємств веде до постійного підвищення комунальних тарифів для населення.

            На жаль, нинішня влада дискредитувала Революцію Гідності. Ніхто не відповів за злочини на Майдані, корупційні схеми набрали нової форми, непрофесійність генералів призвела до тисяч жертв.

            До Верховної Ради України йдуть родини можновладців. Їх діти призначаються на посади в міністерствах.

            Слід негайно провести люстрацію в органах влади, суду, в прокуратурі та міліції.

            Тільки докорінна зміна влади та контроль суспільства над нею дасть можливість побудувати багату, незалежну Україну!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 У Житомирі фахівчиня Товариства Червоного Хреста України провела тренінги для команди юних рятувальників 14:00 Два заклади охорони здоров’я Житомирщини отримають електромобілі первинної меддопомоги 13:00 Житомир в Instagram: День вишиванки і не тільки 12:41 Регулярне нагадування: як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 12:21 Сьогодні - День народження Інтернету 12:02 Виконуючий обов’язки сільського голови організував схему збагачення при закупівлі генераторів - учасники збагатилися на майже 2 млн грн photo_camera 11:40 Надходження доходів до обласного бюджету за 4 місяці склали 567 мільйонів гривень 11:21 До уваги випускників 2024 року та молоді! Вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України запрошують до навчання! 11:00 У Народицькій громаді чоловік обікрав сусіда, коли був у гостях 10:41 Зникло в Києві – знайшли в Бердичеві: у сервісному центрі МВС виявили розшукуване авто 10:22 Alice - amazing circus show (Новини компаній) 10:20 Шахрайство з продажем автівки та вимагання 5 тис доларів США за відмову її придбання – у Житомирі двом «довічникам» повідомили про підозру 10:00 Житомирян запрошують на фінальну презентацію архітектурної концепції скверу на Замковій горі 09:40 Втрати ворога зросли на 1410 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 23.30 16 травня щодо російського вторгнення 09:00 17 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 СБУ затримала агентку рф, яка наводила російські ракети на Житомирщину 17:30 Дефіцит в енергосистемі буде зберігатись упродовж двох років, - Харченко 17:00 З 18 травня у чоловіків при перетині кордону перевірятимуть наявність військово-облікових документів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up