Француз сказав, що немає підстав для відставки директора медколеджа, якого звинувачують у смерті студентки

Француз сказав, що немає підстав для відставки директора медколеджа, якого звинувачують у смерті студентки
Директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк продовжує працювати.

Про це на сесії 10 вересня повідомив голова Житомирської облради Віталій Француз.

Була внесена пропозиція відсторонити директора медколеджу Клименюка від посади, але Француз повідомив, що слідство триває, обвинувачення нікому не пред’явлені і законних підстав для відсторонення немає.

«За що виходили на Майдан? Щоб закони діяли для всіх», - нагадав Віталій Француз.

Відео дня

Юристи обласної ради пояснили, що питання про відсторонення може розглядатися тільки в тому разі, якщо є відповідний проект рішення, але проекту немає.

«Якщо депутат ставить питання і просить його внести в порядок денний, то його треба не обговорювати, а ставити на голосування», - сказав депутат Андрій Дяченко.

Голова облради повідомив, що від уточнив перед сесією – директор Бердичівського медичного коледжу зараз знаходиться на лікарняному.

«За» проголосували лише 20 депутатів – питання у порядок денний не включили.

Володимира Клименюка звинувачують у смерті третьокурсниці медколеджу Катерини Олексіюк.

У травні 2015 року депутати облради не включили в повістку дня питання про розірвання контракту з Володимиром Клименюком у зв’язку з неподанням ним звіту про роботу. Тоді директор теж перебував на лікарняному.

За матеріалами Житомир.info

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up