Директор газети "20 хвилин" (м.Житомир) про ціну газу для народу. Відео

Директор газети "20 хвилин" (м.Житомир) про ціну газу для народу. Відео
Олександр Васильковський, директор газети "20 хвилин" (м.Житомир): «На сьогоднішній день 71% громадян мають газові лічильники, 29% взагалі не обліковуються. Україна не знає, скільки газу вона витрачає. Один платить за 3 куба, а може витрачати 100. Я вже заплатив налоги за те, щоб жити з нормальними цінами. Я не хочу, щоб ви приймали рішення за мене. Ми вже заплатили політикам, щоб ви якісно виконували роботу, а не набиралися кредитів, за які не хочете нести відповідальність».

Олександр ВАСИЛЬКОВСЬКИЙ - кандидат на міського голову від партії "СИЛА ЛЮДЕЙ":

«Вас політиків можна довго слухати ви багато говорите, але люди не бачать вирішення реального вирішення своїх проблем. Уряд всіх нас визнав бідними, бо кожному двічі прислали анкету на субсидію. Багато людей, які не мають права отримувати субсидію, отримали її. Адже не секрет, що багато хто отримує неофіційну зарплату.

Ні я, ні люди, які сидять в студії чи дивляться нас по телебаченню, не хочу платити за неправильні дії політиків і за ваші кредити. Раніше газ коштував 50 доларів США тепер 300 доларів США. Повірте, скоро люди прийдуть до вас в кабінети грітися. Бо незважаючи на субсидію вони стали ще біднішими. Вони не мають витрачати, ті гроші, які раніше витрачали на їжу віддавати за комунальні послуги. Призначили їм субсидію чи ні, вони все одно не здатні платити за новими тарифами. І проблема не тільки в газі. Ви не говорите про воду, яка дорожчає, та не стає якіснішою. Цей список можна продовжувати.

Відео дня

На сьогоднішній день 71% громадян мають газові лічильники, 29% взагалі не обліковуються. Україна не знає, скільки газу вона витрачає. Один платить за 3 куба, а може витрачати 100. Я вже заплатив податки за те, щоб жити з нормальними цінами. Я не хочу, щоб ви приймали рішення за мене. Ми вже заплатили політикам, щоб ви якісно виконували роботу, а не набиралися кредитів, за які не хочете нести відповідальність. Політики змінюють один одного, та жоден з них не поніс відповідальності за невірні рішення. Тому люди не хочуть за вас голосувати.»

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up