У Житомирі по вулиці Бородія обвалився балкон недобудованої багатоповерхівки

У Житомирі по вулиці Бородія обвалився балкон недобудованої багатоповерхівки
У вівторок, 14 липня, у Житомирі на будівництві багатоповерхівки по вулиці Бородія обвалився балкон.

«Обвалилася плита на балконі сьомого поверху і впала на нижній поверх», - розповіли житомиряни.

Відео дня

Заступник начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області Сергій Сербін повідомив, що про інцидент, який стався по обіді 14 липня на будівництві багатоповерхівки по вулиці Бородія, в інспекції знають і спеціалісти вже виїхали на вказаний об’єкт, однак потрапити на територію їм не вдалося.

«Через мораторій на перевірки інспектори не змогли потрапити на об’єкт. Тож повідомимо в Київ і будемо вимагати, щоб Кабмін дозволив перевірку даного будівництва», - розповів Сергій Сербін.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 У Житомирі 18 травня пройде акція щодо вимоги встановити чіткі терміни служби 12:21 Допомога на дітей, над якими встановлено опіку 12:00 Житомир: відбулася робоча нарада за участі органів управління та сил цивільного захисту 11:40 З Днем вишиванки, Житомирщино! ВІДЕО play_circle_filled Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 11:19 У Житомирі в районі Маликова постійно живе лисиця. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 У Житомирі підлітки поповнили свої знання з правил безпеки життєдіяльності 10:40 У Житомирі відкрили Центр життєстійкості 10:19 У Центрі крові серед донорів розіграють приз до Дня вишиванки 10:00 Увага! Допоможіть розшукати безвісно зниклого 27-річного чоловіка! 09:39 Росіяни втратили більш ніж півтори тисячі осіб за добу 09:19 Оперативна інформація станом на 23.00 15 травня щодо російського вторгнення 09:00 16 травня: все про цей день, яке свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:47 Десант військових письменників розгорнув свій тимчасовий простір у Городоцькій громаді 17:00 На Житомирщині пріоритетом залишається розвиток прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу 16:41 За шопінг з чужою карткою 32-річний бердичівлянин відповість перед законом 16:21 Відтепер юридичні особи можуть призначати належного користувача онлайн: запрацював Кабінет водія для бізнесу 16:00 Посадовицю з Бердичівського району підозрюють в спільних з громадянином рф оборудках при ремонті доріг на майже пів мільйона гривень 15:41 Головним тренером Полісся може стати аргентинець Даріо Друді 15:20 Діти відпочиватимуть за програмою єОздоровлення і цього року. Географія закладів розширюється
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up