У Денишах пройшов містичний барабанний джем-сейшн «ВулБа’2015». Фоторепортаж

У Денишах пройшов містичний барабанний джем-сейшн «ВулБа’2015». Фоторепортаж
На Житомирщині поблизу села Дениші 7-9 серпня 2015 року відбувся сьомий традиційний фестиваль ритму ВулБа’2015. Кожен гість фестивалю мав нагоду поринути в атмосферу ритму і провести вихідні на свіжому повітрі в оточенні друзів та однодумців. Всі бажаючі мали можливість побарабанити разом, навчитися грати на етнічних барабанах та перкусії.

У затишку Денишанського лісу зібралось більше сотні молодих людей, серед яких були не лише музиканти та туристи, а й активісти молодіжного громадського руху, роуп-джампери, молоді підприємці та представники медіа.Барабанні ритми лунали і вдень і вночі, музиканти дивували своєю вправністю та невтомністю. Між найкращими відбувались навіть “барабанні поєдинки”. Барабанити мав змогу кожен, хто приїхав, не залежно від віку, статі, часу доби, освіти, стану тощо.

Цього разу барабанщики порадували не лише розмаїттям ритмів та майстерністю їх виконання, але й кількістю музикантів-барабанщиків, що зібралися в одному місці. Це був наймасштабніший зліт барабанщиків на Житомирщині.

«Цьогрічний фестиваль був наймасовішим за всю історію, а його програма була дуже насиченою. Організатори дякують всім за підтрмику та допомогу в організації. Слід відзначити теплу, майже домашню атмосферу фестивалю», -говорить організатор фестивалю Ілля Грицанюк.

Відео дня

Улюбленими розвагами учасників та гостей “ВулБа Open Air”, окрім гри та прослуховуння етнічних барабанів, стало купання у чистій воді ріки Тетерів (в Денишах вона дійсно така) та мехенді — етнічний індійський розпис хною.

Визначною подією фестивалю став сольний концерт житомирського гурту  «Остров добрых надежд», що припав якраз на день народження вокаліста і фронтмена гурту Єрмолая Лепічі. Хлопці порадували присутніх новими піснями та дозволили своїм прихильникам пробарабанити та заспівати ті, що вже стали улюбленими.

Також відбулася презентація нової програми Дмитра Голуба та Олексія Тудачкова. Показові виступи від танцювальних студій "Каурі" та "Innersense", виступи вогняних студій Дом солнца (Житомир), Sun Skript(Київ) Fire in soul (Житомир) та сольних виконавців з Києва

Завершився фестиваль ритму електронною музикою від київських та житомирських DJів, які грали експерементальні сети.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up