Морозиво «Рудь» - кращий смак дитинства: у Житомирі відбулося найсолодше Свято Морозива

Морозиво «Рудь» - кращий смак дитинства: у Житомирі відбулося найсолодше Свято Морозива

Що може бути кращим у спекотну пору ніж найрізноманітніше морозиво улюбленого виробника. Нині, це рідне Свято Морозива від ПАТ «Житомирський маслозавод – компанія «Рудь», яке відбулося у суботу 3 червня в Житомирі.

 

Тепле, сонячне Свято Морозива подорожує містами України вже 12 років. Свято – це і родинне спілкування, радість в очах дітей та чималий простір для втілення бажань й мрій кожного.

 

Відео дня

Цього року захід пройшов під девізом «Морозиво «Рудь»: живи креативно, живи смачно!» Відповідною стала і сама атмосфера, у містечку  «Рудь» кожен міг знайти собі розваги до смаку. Для цього сотні сімей з нетерпінням збирали обгортки улюбленого морозива цілий рік. Кожен, хто мав обгортки від морозива «Рудь», мав змогу обміняти їх на валюту - «рудики» та «придбати» собі на них участь у майстер-класах, атракціонах та усілякі сувеніри.

У Житомирі Свято Морозива розпочалось о 13 годині і тривало цілих 6 годин. Компанія «Рудь» гостинно зустрічала присутніх та подарувала незабутні емоції. Герої морозива – казкові герої та аніматори розважали гостей свята, а запальні ведучі влаштували неймовірне шоу. Організаторами було підготовлено багато цікавих атракціонів:

-оригінальний аквагрим та миттєве тату;

-модні зачіски і куточок дитячої творчості;

-магазин сувенірів «Рудь» та безпрограшна лотерея;

-атракціони на влучність;

-майстер-класи;

-розіграші, ігри, естафети, конкурси від ведучих та ще багато різних цікавинок.

Президент компанії  Петро Рудь  прийшов на свято у привітному настрої і з теплими словами звернувся до гостей:

«Свято морозива - це соціальний проект. Найбільшу увагу ми приділяємо саме родинному спілкуванню та творчому розвитку дітей. Тому кожного року намагаємось віднайти ті цікавинки, які стануть до вподоби нашим маленьким споживачам. Вдячні кожному нашому споживачеві за довіру та підтримку!»

Щорічно кількість любителів продукції компанії збільшується. Традиція влаштовувати родинне свято активно розвивається. У цей день на захід завітало сотні дітей і їх батьків та навіть молодята.

Компанія завжди відповідально підходить до формату та змісту заходу. Найголовніше, що продукція компанії «Рудь» має найвищу якість. Вже більше 10 років вона є визнаним лідером ринку морозива й заморожених продуктів України. Саме продукція не тільки задовольняє потреби, а й перевищує сподівання споживачів. Навіть найвибагливіші з них можуть знайти для себе свій смак!

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up