Зняттям побоїв закінчився для житомирянки Антикорупційний форум Саакашвілі. Відео. Фото

Зняттям побоїв закінчився для житомирянки Антикорупційний форум Саакашвілі. Відео. Фото
У Житомирі 28 лютого відбувся Антикорупційний форум. Під час цього заходу, зі слів потерпілої активістки Галини Чижової, їй завдали тілесних ушкоджень так звані охоронці з політичної партії «Демократичний Альянс»: Юрій Жуковський та Микола Чайковський.

На Форум Саакашвілі активістку з громадської організації «Всеукраїнське об’єднання майдан Житомирської області» Галину Чижову зареєстрував Валерій Нагребельний – керівник цієї ж організації. Жінка захищає права неповнолітніх і саме цього дня поїхала провідати сироту в дитячому будинку, де й затрималася, приїхавши на захід із запізненням.

Біля входу до зали, де проходив форум за участю Саакашвілі, Галина зустріла свою подругу. Під час розмови до них підійшов лідер житомирського осередку політичної партії «Демократичний Альянс» Юрій Жуковський. Він почав виганяти жінок…

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«Мою подругу він, Юрій Жуковський, не сильно штовхав, а мене виштовхав вже дуже», – розповідає Галина Чижова.

Галина ЧижоваГалина показує тілесні ушкодженняГалина показує тілесні ушкодженняПри цьому активістка підкреслює, що була зареєстрована на вході, на неї взяли бейдж, і знайомі тримали місце в залі.

«Але поки вони мене не виштовхали, поки не викрутили руки, в спокої мене не залишили! Цей Юрій Жуковський позвав на поміч свого товариша Миколу Чайковського (ред.: також з «ДемАльянсу») й останній, викрутивши мені руки, тягнув, штовхав і «жбурляв» мене! Оце таке відбулося», – обурюється Галина.

Вона припускає, що молодики, скоріше за все, були чи то п’яні, чи то накурені, бо очі, з її слів, у них були не як зазвичай у людини й реагували неадекватно. Редакції «20 хвилин» так і не вдалося взяти коментар з приводу інциденту в лідера житомирського осередку політичної партії «Демократичний альянс» Юрія Жуковського. Він вирішив просто не відповідати на питання журналіста.

Микола Чайковський справа від поліцейськогоЮрій ЖуковськийПотерпіла ж Галина Чижова написала заяву до міліції, зняла побої та збирається захищати свої права в суді, проте остерігається зв’язків так званих охоронців з правоохоронними органами, які ведуть розслідування. Натомість редакція «20 хвилин» продовжуватиме й надалі слідкувати за інцидентом й інформуватиме своїх читачів про перебіг його розслідування.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Судячи з розширених зіниць підозрілої алкогольної зовнішності "потерпілої" вона в стані наркотичного (в т.ч. алкогольного) спяніння цілком могла бути, нехай і в неї візьмуть кров та сечу на аналіз. Там навіть на ссадини 3-го ступеня гіпермійовані ділянки шкіри не тягнуть, то скоріше прояви алергічної реакції на шкірі внаслідок дії алергенів (можливо тих же наркотичних речовин).  На аналіз всіх!!! Але краще б, замість таких дрібниць, подали б  в суд усі троє на держслужбовців які розкрадають державу та війну затягують!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up