Житомирянка на конкурсі у Криму відмовилася вдягати футболку із "зеленими чоловічками". Фото

Житомирянка на конкурсі у Криму відмовилася вдягати футболку із "зеленими чоловічками". Фото
Наприкінці минулого тижня в Севастополі у 18 раз поспіль пройшов міжнародний конкурс краси "Перлина Чорного моря", який традиційно влаштовує тамтешнє модельне агентство "Марія".

У попередні роки вважалося, що організаторами заходу виступає українська сторона, однак у світлі останніх подій, коли Крим став окупований Росією, участь в конкурсі учасниць з України викликала обурення користувачів соцмереж.

Із 15 конкурсанток лише четверо представляли українські міста - Рівне, Київ, Маріуполь та Житомир.

Студентка Житомирського національного агроуніверситету Анна Бут додому із "Перлини Чорного моря" повернулася із гарними враженнями та перемогою в номінації "Міс Грація".

Відео дня

Каже, що своє місто і Україну разом з іншими дівчатами представили достойно. Та й змагатися доводилося на території,  яка ще кілька місяців тому не була окупована.

Анна відверто розповідає про підготовку до конкурсу, свою участь в ньому і не розуміє, чому зараз має за це перед кимось виправдовуватися.

Дівчина гарно спілкується українською і розкриває деякі секрети конкурсу, які лишися за лаштунками.

"Учасниць на конкурс краси "Перлина Чорного моря" відбирали по фото. Коли дізналася, що я пройшла, зраділа, адже отримала право представляти своє місто у міжнародному конкурсі. Інтенсивно готувалася. Власне, як і перед кожним конкурсом у своєму житті. Нас у Севастополі гарно і тепло прийняли. Взагалі, не було навіть враження, що щось змінилося і Крим вже не український.  Наші земляки навпаки повинні пишатися тим, що я не побоялася туди поїхати і представити Житомир. Можу запевнити, наші українські дівчата там були на висоті. У перервах між репетиціями ми на катері із пурпуровими вітрилами виходили на прогулянку у море. Для мене це було здійсненням дитячої мрії із однойменного твору. Виходи на конкурсі були різні, але треба було показати усі свої вміння. Були й танцювальні постановки, і дефіле у дизайнерських сукнях та купальниках", - розповідає Анна.

Окремо дівчина деталізувала інформацію про вихід "Вежлевые люди" у футболках із зображенням "зелених чоловічків".

Зокрема, побачивши це вбрання, дівчина одразу ж відмовилася його одягати. Більше того, вона заявила організаторам, що навіть готова відмовитися від участі у цьому номері. Врешті, їй та іншим українкам футболки просто замінили на смугасті.

В Інтернеті легко відшукати фотопідтвердження цих слів, адже на світлинах видно, що кілька учасниць одягнуті в інші футболки.

Анна щиро звертається до мешканців Житомира і користувачів соцмереж, які поспішили її звинуватити: "Перш за все, повідомляю, що я була, є і залишуся українкою і жоден конкурс на це не вплине. Стосовно саме цього конкурсу, який проходив у Криму, то пояснюю -  я за мир.  Головна ідея участі дівчат цьогоріч була спільна - єднання конкурсанток з різних частин України та Росії, щоб показати, що"Краса врятує та об'єднає світ!". Своїм прикладом ми показали, що співпраця двох народів все ж таки можлива, навіть у такій складній ситуації між нашими країнами. Звісно, виникали сумніви, чи брати участь у конкурсі, чи ні, але особисто для себе вирішила, що треба! Співчуваю сім`ям загиблих, співчуваю всій Україні!".

Анна вихованка модельного агентства. Його директор добре відгукнулася про дівчину та додала, що дівчина не заслуговує на образи, які на неї посипалися за останні дні.

Юлія Демусь.

За матеріалами Першого житомирського.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up