У житомирському Гідропарку плануються кардинальні зміни

У житомирському Гідропарку плануються кардинальні зміни

Вчора, 26 липня, директор КП «Парк» Володимир Шуст відзвітував перед журналістами про cвою діяльність за сто днів роботи. За час перебування на даній посаді новий директор має чимало досягнень.

По приїзду у Гідропарк Володимир Шуст відразу «розвіяв туман» щодо скандалу, який розгорнувся навколо торгівлі у ньому. Торгівельні точки, які розміщені на території парку, працюють абсолютно легально.

«Територія гідропарку починається з центрального входу і туди, вглибину. На кожну точку, яка розміщена на території гідропарку, є підписаний договір. Договір у нас підписаний з десятьма підприємцями, які виявили бажання торгувати. Ціна договору варіюється від 2 до 16 тисяч (гривень), залежно від асортименту. Тобто, якщо вам цікаво – можете звернутись в адміністрацію парку без проблем і на будь-яку точку, яку ви побачили і яка вам цікава, ми можемо надати вам заяву і договір на те, як люди тут торгують і на яких підставах», - запевнив Володимир Шуст.

У Гідропарку вже завершили роботи із проведення каналізації. Наступним кроком стане встановлення нових літніх душових кабінок та 8 перевдягалень (по 4 на дитячому і дорослому пляжах). Також замінять освітлення на усіх головних алеях.

Крім цього, розпочався ремонт човнової станції, який має завершитися за півтора місяці. Обласне комунальне підприємство «Облархпроект» розробило проект нової човнової станції, дах якої на даний час  перекрили і почали обкладати будівлю брусом.

«Виділених коштів нам наразі вистачає лише на нову понтонну станцію, на приміщення човнової станції та на огорожу навколо, а питання фінансування благоустрою території поки залишається відкритим. Понтони, які будуть на човновій, ми замовили у Дніпрі, їх привезуть буквально через 3-4 дні і розпочнеться  ремонт. Все має бути обкладено бруківкою, будуть встановлені альтанки і проведений благоустрій території. Новий туалет планують будувати через два тижні», - розповів Володимир Шуст. 

Директор Гідропарку додав, що на території встановили дерев’яні зруби, біля яких мають з’явитися три Ibox, де відвідувачі зможуть самостійно без касира придбати квитки на розваги та атракціони. Власник зрубів також має забезпечити wi-fi і відеоспостереження відповідно до підписаного договору.

Марина Михальчук

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up