Топ-5 важливих подій минулого тижня

Топ-5 важливих подій минулого тижня
Згадаймо, що важливого відбулося у Житомирі та області за останні 7 днів.

5-те місце. На Житомирщині з вікна лікарні вистрибнув пацієнт

У Бердичеві пацієнт вистрибнув із вікна лікарняної палати. Це трапилося 7 жовтня.

Терапевтичне відділення, де чоловік проходив лікування,знаходиться на 5 поверсі, після падіння на асфальт пацієнт загинув. Трагедія сталася о 04.30 ранку, коли більшість пацієнтів ще спали, а медсестра надавала допомогу іншому важко хворому в сусідній палаті.

Відео дня

4-те місце. У Житомирі дівчина стрибнула з підвісного мосту

У четвер, 8-го жовтня, у Житомирі в парку ім. Гагаріна об 11 годині з підвісного мосту стрибнула дівчина. За словами свідків, дівчина перелізла через перила мосту і стрибнула вниз, очевидці припускають, що це було самогубство.

3-тє місце. Житомирські оперативники у Києві в ході спецоперації затримали небезпечного вбивцю

Боєприпаси вилучили у 34-річного жителя столиці. Затримали його працівники Подільського райуправління міліції разом із оперативниками Житомирщини.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби, які вилучили два корпуси гранат РГД-5, три корпуси гранат Ф-1 і 5 запалів до них у розібраному стані та пістолет.

2-ге місце. Під судом влаштували мітинг проти корупціонера Анатолія Вусика

Житомиряни влаштували мітинг проти головного лікаря Центральної міської лікарні № 1 Анатолія Вусика, якого звинувачують у корупції. 8 жовтня о 12:00 по справі головного лікаря розпочалося судове засідання.

1-місце. Житомирський виконком переніс дату початку опалювального сезону

Влада Житомира вирішила почати опалювальний сезон з 9 жовтня.

Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні міськвиконкому 9 жовтня.

За початок опалювального сезону на тиждень раніше від традиційної дати (15 жовтня) проголосували всі присутні 27 членів виконкому (всього у складі міськвиконкому 43 людини).

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up