У Житомирі пройшло «Шоу Сергія Вікторова»

У Житомирі пройшло «Шоу Сергія Вікторова»
У концертній залі обласної держтелерадіо компанії 29 квітня відбулась молодіжна громадсько-мистецька акція, присвячена Міжнародному Дню солідарності молоді.

Ще до початку мистецької акції у фойє телецентру відбулась патріотична молодіжна руханка під назвою "Єднаймось заради процвітання України" та соціологічне опитування на тему "Чи знаєш ти історію України" – новоприбулі глядачі зацікавлено відповідали на запитання волонтерів.

У мистецькій частині програми звучали добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів всеукраїнських телепроектів "Голос Діти" та "Ікс-фактор" Дар'ї Соколовської та Дмитра Бондарчука. Присутні у залі тепло сприймали виступи лауреатів конкурсу патріотичної пісні "Пам'ять жива" Марії Ревінцової, Катерини Северенчук, Марії Шатило, молодіжного інтерактивного театру "Креатив-шоу", модельних агенцій "Elite Brilliant Models" та "Elite Kids" та гостей програми – гурту "Пау-TINA".

Вагомою частиною заходу стало проведення ІІІ регіонального фестивалю молодіжних суб-культур "ПОЛІССЯ ДЕНС-2015", яке було присвячене Міжнародному Дню танцю, що відзначається у всьому світі саме 29 квітня. Близько півтора десятка колективів з різних куточків Полісся змагались за першість у конкурсній програмі фестивалю. Провести фестиваль було доручено лідеру  танцювальної майстерні "T-SQUAD Dance School" - Хейлі. Конкурсні виступи  оцінювала професійна суддівська колегія, головував якою київський хореограф, постановник столичних телепроектів "МайданС", "Ікс Фактор", "Пристрасті на паркеті" Руслан Махов. Приємно, що перші місця судді віддали  житомирянам – командам "Kids Pro" (молоша), "TS-One" (середня), "TS-Two" (старша вікові категорії). Переможці отримали шикарні фестивальні кубки, дипломи та матеріальні винагороди.

Відео дня

Зазначимо, що житомиряни, як і раніше, виявляють значний інтерес до подібних молодіжних заходів, адже глядацька зала телецентру була заповнена глядачами на всі сто – жодного вільного місця. Тож організатори були задоволені проведенням зазначеної мистецької акції.

Проведенню заходу сприяли департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, управління у справах сім'ї, молоді  та спорту Житомирської міської ради, творчо-мистецьке об'єднання "Шоу Сергія Вікторова", а також волонтери Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ та Житомирського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Previous Next

Фото: Андрій Коцюба

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up