У розважальному закладі міліція затримала викрадача мобільників

У розважальному закладі міліція затримала викрадача мобільників
Місцевий молодик, відпочиваючи в одному з розважальних закладів, викрадав мобільні телефони відвідувачів. Міліціонери вилучили у зловмисника викрадене та розпочали розслідування.

Днями до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонувала 29-річна звягельчанка та повідомила, що у одному з розважальних закладів міста невідомий викрав її мобільний телефон. Одночасно на другу спецлінію «102» знову надійшов телефонний дзвінок. У тому самому закладі у 25-річного відвідувача також зник мобільний засіб зв’язку.

Черговим на місце події була направлена слідчо-оперативна група міськвідділу. Працівники міліції просто у розважальному закладі зуміли викрити зловмисника. Ним виявився 26-річний не працюючий житель райцентру, у скоєному він зізнався.

Нині встановлено, що молодик разом з друзями прийшов до клубу відпочивати. Компанія  на протязі вечора вживала спиртні напої. Однозначним «лідером» за кількістю випитого виявився підозрюваний. Зрештою, чоловік звернув увагу на те, що відвідувачі закладу лишають без нагляду власні речі. Цією обставиною він і скористався: поцупив з сусіднього столика вартісний телефон, залишений необачним господарем.

Відео дня

Далі – більше: помітивши, що молода жінка поклала до сумки власний ґаджет та пішла танцювати, він покопирсався й там та заволодів її телефоном. Повернувшись, власниця не знайшла свого засобу зв’язку та одразу звернулася до міліції.

- Обидва телефони у затриманого було вилучено та повернуто власникам, - повідомив т.в.о. начальника Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Олег Журавель. - Наразі чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території регіону. Злочини, які він скоїв, кваліфікуються ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Тим часом правоохоронці застерігають громадян: перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних закладах, варто бути уважними та обачними. Пам’ятайте, мобільний телефон, у першу чергу, - сучасний засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах. Цим Ви можете привернути увагу потенційного зловмисника. Окрім того, не забувайте, що вартісні речі не можна залишати без нагляду. Не провокуйте та не сприяйте крадіям у втіленні їх лихих намірів.

За повідомленням Новоград-Волинського МВ УМВС.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up