Учасників ЗНО з права просять перевірити свої пункти тестування

Учасників ЗНО з права просять перевірити свої пункти тестування

Усі абітурієнти, що здаватимуть ЗНО за спеціальністю “ПРАВО” (081), повинні уважно перевірити, в якому пункті тестування вони здаватимуть іспит.

Усі дані, включаючи імена абітурієнтів, номер екзаменаційного листка,  назву та адресу пункту тестування, де абітурієнт проходитиме іспит, можна перевірити на сайті МОН.

 

“Оскільки ЗНО за спеціальністю “Право” – це пілотний проект, технології ще напрацьовуються. Через це в деяких приймальних комісіях виникли складнощі з правильним оформленням документів. На сьогодні усі непорозуміння усунено, але ми просимо абітурієнтів, що складатимуть цей іспит, дуже уважно перевірити, в якому пункті тестування вони мають проходити тест, а також дані свого екзаменаційного листка”, - пояснює Перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун.

Відео дня

Найбільш уважними слід бути тим вступникам, які отримали одразу два екзаменаційні листки від приймальних комісій для здачі цього тесту. За кожним абітурієнтом закріплена  можливість пройти тест лише в одному пункті тестування. Таким чином, якщо у вступника на руках є одразу два екзаменаційні листки з різними адресами пунктів, один з них – недійсний, абітурієнт в будь-якому випадку не зможе по ньому здати тест.

Екзаменаційний листок – вхідний квиток на тестування, тому після того, як абітурієнт перевірить, в якому пункті тестування йому належить здавати іспит, він повинен вибрати листок з відповідною назвою та адресою пункту тестування.

Також важливо звернути увагу, чи стоїть печатка на фото в екзаменаційному листку. Якщо на фото печатки нема – абітурієнт повинен звернутися до приймальної комісії, що видавала екзаменаційний листок. Поставити печатку на фото також можна в день тестування у пункті, де абітурієнт здаватиме іспит, але для цього потрібно буде прийти на місце трохи раніше, щоб встигнути до початку тесту.

Довідково: ЗНО за спеціальністю “Право” для вступу на магістратуру – це пілотний проект, в цьому році він проводитиметься вперше. Іспит складатиметься з блоків – «Право» і «Англійська мова».

Вступні випробування відбудуться 23 липня 2016 року о 10:00. Для складання тесту абітурієнт має з’явитися в належний пункт тестування не пізніше 9.50, тобто за десять хвилин до початку тесту.

При собі абітурієнт обов’язково повинен мати:

  • паспорт;
  • екзаменаційний листок.

Також, правилами дозволено звяти з собою воду в прозорій пляшці.

 Усе інше приладдя, необхідне для успішного складання тесту, буде знаходитися на місці. Нічого, окрім паспорту, екзаменаційного листка та прозорої пляшки води, абітурієнт з собою на тестування брати не може.

Тест з права містить блок з юридичних дисциплін та загальних правничих компетентностей. Тест з англійської мови можуть не складати ті вступники, які вивчали іншу іноземні мову під час навчання на бакалавраті і не виявили бажання складати англійську мову в порядку експерименту. Ці вступники складають іноземну мову у ВНЗ.

Участь у проведенні тестування беруть наступні виші:

  • Київський національний університет ім. Тараса Шевченка; 
  • Львівський національний університет України; 
  • Міжнародний університет розвитку людини "Україна";
  • Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут»; 
  • Національний університет «Києво-Могилянська академія»; 
  • Національний університет «Одеська юридична академія»;
  • Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, 
  • Одеський національний морський університет, 
  • Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up