У Радомишлі міліціонерам вдалося затримати злодіїв, які грабували автомобілі

У Радомишлі міліціонерам вдалося затримати злодіїв, які грабували автомобілі
Чотирьох жителів Київщини безпосередньо після вчинення чергової крадіжки затримали оперативники Радомишльського райвідділу. Упродовж ночі молодики спустошили у райцентрі чотири автомобіля.

Повідомлення про першу крадіжку надійшло до відділу міліції близько 3 години 4 березня. Потерпілий розповів, що щойно отримав повідомлення про невдалу спробу зняття коштів з банківського рахунку через термінал банкомату. Занепокоївшись, чоловік вирішив перевірити наявність платіжних карток, які залишив у барсетці в автомобілі, і виявив зірваний замок на власному гаражі.

У приміщенні явно побували сторонні, відтак у салоні машини не було ні документів, ні інших речей.

Міліціонери, які прибули на місце події, розпочали першочергові заходи по встановленню та затриманню невідомих. Так, у ході розшукових дій оперативники звернули увагу на немісцевий автомобіль Ланос, який знаходився на одній з вулиць міста. Під час нетривалого візуального спостереження за ним, заявник, якого долучили до пошуків, впізнав власну барсетку у чужому авто.

Відео дня

За таких обставин молодиків затримали та доставили разом з автомобілем до Радомишльського РВ УМВС для з’ясування всіх обставин. Під час огляду транспортного засобу було вилучено й інші речі, які, як з’ясувалось, теж викрадені.

Уже вранці до міліції надійшло ще 3 повідомлення від жителів райцентру про крадіжки з транспортних засобів, до яких причетні затримані. Усі вони виявилися безробітними жителями м. Ірпеня Київської області, віком від 25 до 30 років.

Нині розпочато досудове розслідування за ч.2 та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За таємне викрадення чужого майна, вчиненого з проникненням у приміщення, визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up