Переселенець з Луганщини зґвалтував бабусю

Переселенець з Луганщини зґвалтував бабусю
Уродженця міста Сватове, що на Луганщині, засудили днями у Бердичеві до 5 років позбавлення волі за незаконне проникнення до чужого житла та зґвалтування. При цьому, потерпілою виявилася жінка похилого віку.

Чоловік, який переселився із Луганщини у Житомир, певний час винаймав у обласному центрі квартиру. А згодом вирішив відвідати своїх діда та бабу, які проживали у сусідньому районі. З тим і вирушив у село. Та особливих забав там не мав. Думав, за його власним зізнанням, хоч у барі розслабиться, але дорогу до бару він не знайшов. Тому, коли повертався до рідні, помітив у сусідній хаті світло. Вирішив зайти — погрітися, бо дуже змерз, хоч до дідової домівки було кілька десятків метрів.

Але господиня хати — літня жінка — чужого чоловіка не впустила: поговоривши з ним через зачинені двері, відправила того додому, а сама пішла спати. Але згодом почула шум у веранді, тож, на свою біду, вирішила вийти і перевірити, що там робиться. А на порозі вже стояв незнайомець, який потрапив до господи через вийняту ним же шибку. Зреагувати жінка не встигла: молодик підбіг, розвернув її до себе спиною, попередньо скрутивши руки та затиснувши рота — щоб не кричала. Чоловіка не знітила навіть та ситуація, що перед ним була не молодиця, а жінка похилого віку — він згвалтував її без жодних докорів сумління, після чого, на правах “господаря”, пішов до її хати і ліг на ліжко — спати.

Бабуся миритися із такою долею не стала і вибігла на вулицю, почала кричати на допомогу. Та гвалтівник, зрозумівши, що йому може бути непереливки, вибіг слідом за жінкою, і почав її гамселити, змушуючи замовкнути. Коли ж зрозумів, що йому це не вдасться, просто втік.

Відео дня

Затримали ґвалтівника через п’ять днів. Він спочатку визнав свою вину, але потім, у суді, від показів відмовився, стверджуючи, що слідчі змусили його обмовити самого себе, одягаючи на голову поліетиленовий пакет.

Суд, розглянувши всі докази, наявні у справі, слова підсудного про міліцейські тортури розцінив як спосіб уникнення відповідальності і тому не взяв їх до уваги. Як наслідок — остаточний вирок: покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, крім того, засуджений зобов6язаний буде заплатити згвалтованій ним жінці 150 тисяч гривень.

За матеріалами Бердичівські новини.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up