29 квітня в Житомирі пройде перший Великий Бал благодійників

29 квітня в Житомирі пройде перший Великий Бал благодійників
Невдовзі в Житомирі відбудеться подія, яка обіцяє стати однією з найвизначніших у календарі 2015-го благодійного року. У ресторані «Анна» (м. Житомир, вул. Щорса, 31) 29 квітня відбудеться Великий бал благодійників.

Такий захід проводиться в Житомирі уперше і збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, високих гостей.

Основна мета малу – допомога багатодітній родині з Житомира. Ця родина, яка виховує шістьох неповнолітніх дітей, вже близько 20 років займається благодійністю, але не має власного житла. Центральною подією вечора стане передача коштів на придбання житла для багатодітної родини із Житомира.

Бал благодійників у Житомирі відвідають Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, оперна співачка Олена Гребенюк, мисткиня, журналіст і громадський діяч Анжеліка Рудинцька, знаний медіа-експерт і волонтер Лариса Мудрак, Народна артистка України Ніна Матвієнко, співачки Марина Одольська, Жанна Боднарук, Лена Дарк, Ангелія, дует «Анна-Марія». Ведучі вечора – гурт «Українські барви» на чолі зі співачкою Оксаною Стебельською. На Бал також запрошені керівники посольств та іноземних місій в Україні, співачки Ірина Білик, Наталія Могілевська, Камалія, Наталія Валевська, Оксана Пекун, Джамала.

Відео дня

У програмі Балу – виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійний аукціон виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер-клас з вальсу та польки.

Також у рамках Балу відбудеться презентація клубу благодійників «Ангели добра» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність.

Церемонію нагородження проведуть Святіший Патріарх Філарет та організатори благодійного балу.

Організатори: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійний фонд «Сім’Я», благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та Асоціація благодійників України.

Початок балу – о 17:00. З 16:30 проводитиметься реєстрація гостей, артистів, ЗМІ. Захід відкриється благословенням Святішого Патріарха Філарета.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up