Я хочу, щоб солдати жили вічно», – маленькі житомиряни написали лист Діду Морозу

Я хочу, щоб солдати жили вічно», –  маленькі житомиряни написали лист Діду Морозу
Спільний зворушливий лист Діду Морозу написали житомирські діти 4 грудня. На День Святого Миколая, 19 грудня, дитячі бажання організатори заходу – телеканал СК1 та керівниця дитячої театральної студії Аліна Зубова – офіційно передадуть доброму Діду Морозу на «Острові розваг».

Головною метою заходу було показати, що сучасні діти розуміють все, що відбувається у нашій державі, по-своєму це сприймають і хочуть миру.

«Програма «Новий рік під час війни» це насправді дуже серйозна тема. І спеціально для завершення цієї програми ми вирішили зняти ролик про те, як дітки пишуть лист з побажаннями миру. А 19 грудня всі ці листи віднесемо Діду Морозу», - пояснила журналіст СК1 Яна Черпицька.

Лист Діду Морозу від житомирських дітей складався з побажань шести маленьких житомирян, які є акторами театральної студії Аліни Зубової. Дітки писали щирі рядки про війну та мир.

Відео дня

«Будь ласка, Дід Мороз, любий, я хочу, щоб в Україні війна перестала бути», Юля, 7 років.

«Дорогий Дід Мороз, я хочу, щоб в Україні був завжди мир і, щоб солдати на війні не помирали, щоб вони жили вічно. Я хочу комп’ютерну гру GTA: San Andreas, але якщо в Україні буде мир мені вона не потрібна», – Нікіта, 9 років.

«Я хочу, щоб всі країни завжди були дружні та ніколи не сварилися», – Каміл, 6 років.

«Любий Дід Мороз, я хочу, щоб всі країни між собою дружили і наш президент Петро Порошенко гарно керував Україною», – Аліна, 6 років.

«Любий Дід Морозе!  Я хочу коробку MonsterHigh для кільця і щоб наші вороги дружили один з одним і не сварися», – Марина, 7 років.

«Любий Дід Мороз,  я хочу, щоб був мир і спокій на Землі, будь ласка», – Рома, 8 років.

Аліна Зубова перед заходом пояснила своїм вихованцям, наскільки серйозним і важливим є їхнє завдання: «Ми зараз будемо писати лист до Діда Мороза. Ви уявляєте, як це класно?», підбадьорювала малечу Аліна.

А спеціально для «20 хвилин» вона  розповіла, що прагне разом з дітками донести надзвичайно важливе повідомлення до дорослих – діти насправді все розуміють:

«Ми хочемо акцентувати увагу на тому, що сьогодні діти не просять в Діда Мороза як раніше, іграшок, цукерок чи айпадів, а просять, щоб в України був мир, щоб закінчилась війна. Важливо, щоб дорослі нарешті звернули увагу на дітей, тому що діти це підростаюче покоління, вони все бачать і розуміє по-своєму. Якщо неправильно їм пояснити цю ситуацію, то це буде наче вибухівка сповільненої дії. Слід збагнути, що діти хвилюються і переживають так само, як дорослі, коли  бачать, що батьки поводять себе не так, як завжди», пояснила Аліна Зубова.

Previous Next

Алла Сердюк

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up