Віктор Кокошинський: «Людина розвивається і цей етап не закінчиться ніколи»

Віктор Кокошинський: «Людина розвивається і цей етап не закінчиться ніколи»
Власник СТО «WestCoast».

До того як розпочати власну справу, я намагався реалізувати себе в різних сферах діяльності. Працював і на дорозі ДАІшником, і на будівництві, і за кордоном. Цю сходинку необхідно було пройти, щоб відчути себе в якості підлеглого. Мінус в тому, що не вдавалося створювати вільний графік роботи. І я вирішив почати працювати на самого себе.

Професію потрібно обирати ретельно, оскільки основну частину нашого життя ми проводимо на роботі. Я довго думав, чим займатися, щоб приносило задоволення. Весь час був у пошуках і пробував себе в різному амплуа, адже ми не можемо дізнатися, що наше, допоки не випробуємо себе. Дехто при виборі професії орієнтується виключно на її «прибутковість». Але повірте, хороший, високоефективний фахівець в будь-якій області отримуватиме заробітну плату більшу, ніж людина, що закінчила юридичний чи економічний факультети, але ні в якій мірі не уявляє себе в цьому.

Завжди прислухаюся до порад. Цікаво вислухати думку рідних та близьких, потім проаналізувати почуте та зробити висновки, які принесуть користь.

Відео дня

Складнощі в роботі є завжди, адже дуже багато ідей, які хочеться реалізувати правильно. Головне ціль та бажання, тоді це обов'язково матиме результат.

Гроші витрачаю з розумом. Я ставлюся до грошей економно і намагаюся їх використовувати максимально правильно. Гроші – це хороший інструмент, яким потрібно вміти правильно користуватися. Вони повинні бути в обігу і приносити більший прибуток, а не лежати в банку під проценти.

Щоб розпочати свою справу, закінчив спеціальну школу шиномонтажу. Потім відкрив свій шиномонтаж, де працюю і по сьогодні. Часом, коли чогось не знаю, то обов'язково перечитую масу джерел та консультуюся з обізнаними людьми.

На все потрібен час, розум та вклад інвестицій. На сьогодні існує дуже багато можливостей для створення власного бізнесу. У людини має бути бачення ситуації та вміння скористатися нею раціональніше, щоб з цього була користь.

Конкуренція необхідна у наш час. Коли вона відсутня, то немає стимулу краще працювати. Кожна організація починає пропонувати якісніший сервіс та створювати всі умови задля задоволення потреб клієнтів. З'являється сенс розвиватися і робити все на найвищому рівні. У конкурентів можна переймати досвід та якісь корисні ідеї, в якості прикладу.

Приємно чути позитивний відгук про якість нашого сервісу. Подобається, коли в магазині або на вулиці тебе впізнають і говорять слова вдячності за добре зроблену роботу та хороше ставлення.

У мене є мрія – розвиватися. Мрію розвивати як себе, так і бізнес.

Хочеться своє життя прожити так, щоб воно було якісне, корисне та яскраве. Коли пройду певний етап життя, то зможу оглянутися назад і побачити, що всі зусилля були не дарма. Хочу збудувати гарний, затишний будинок для своєї сім'ї та віддавати певні кошти на благодійність, щоб у суспільстві була від мене користь.

Для мене успіх – це коли отримую результат від усього, що роблю.

Мені хочеться, щоб люди були відповідальними і не байдужими. Але всіх змінити неможливо, тож потрібно починати з себе та подавати приклад. Я зацікавлений тільки в порядку, в навколишній чистоті, щоб люди були нормальні, ввічливі та духовно чисті.

Щоб розпочати свій бізнес, по-перше, потрібно мати бажання. По-друге – знання. Дуже добре, коли людина обрала свою улюблену справу, розвивається в ній, вкладає свій професіоналізм та присвячує час задля її розвитку. Потрібно відчути яка твоя місія на цій землі і що необхідно зробити для її досягнення.

Кожен результат вимагає трудомісткої праці. Щоб досягти своєї цілі, важливо працювати, працювати і ще раз працювати!

Світлана Скляр

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up