Кількасот житомирян спробували встановити рекорд України з наймасовішого віджимання

Кількасот житомирян спробували встановити рекорд України з наймасовішого віджимання
Кілька сотень житомирян зібрались зранку на майдані Соборному в День молоді, 27 червня, щоб встановити рекорд України з наймасовішого віджимання. Перед безпосередньо встановленням рекорду організатори розіграли між учасниками призи від спонсорів за найбільшу кількість віджимань. Організатори акції розповідають: очікували, що на акцію прийде дещо більше людей, втім повністю задоволені результатом.

«Розраховували, звісно, хотілося 3 - 4 тисячі, але я думаю, трошки менше було. Можливо зараз період сесії закінчився, студентів немає, такої активної молоді, так як сьогодні День молоді. Тому нічого, я думаю, нормально вийшло, всі задоволені були. Нормально розім'ялися, розіграші нормальні були. Я думаю, що дійсно пройшло нормально. Трошки оздоровилися, позаймалися. Важко сказати, скільки сьогодні брало участь, тому що частина не зареєструвались, частина трошки пізніше підтягнулись, зараз ми ще дореєстровуєм. Це буде озвучено трошки пізніше, саме кількість, згідно з фото та відеофіксації, яку ми вели з дахів будівель, які знаходяться навколо площі. Думаю, що це буде трошки пізніше. А рекорд ми однозначно поставили, ну принаймні рекорд Житомира ми точно поставили», - переконаний організатор акції Юрій Жуковський.

Учасники акції кажуть, що з радістю прийшли підтримати Житомир у встановленні рекорду.

«Ми прийшли сьогодні не тільки з своїми друзями, а прийшли великим колективом Федерації айкідо. Прийшли підтримати прекрасне свято молоді та спорту, взяти активну участь і показати, що спорт не тільки в Житомирі є, а він ще й процвітає і розвивається, і ми беремо в цьому активну участь», - розповідає житомирянин Артур Марківський.

Відео дня

За матеріалами Житомир.info

«Ми сюди прийшли підтримати нашу команду по айкідо і прийшли, щоб допомогти встановити рекорд України по віджиманню і нам це сподобалося. Я відчуваю себе рекордсменом, тому що я віджимався і спочатку на найбільшу кількість разів, і віджимався на встановлення рекорду України», - каже житомирянин Віктор Кохан.

Про остаточні результати спроби і чи встановив Житомир рекорд України з наймасовішого віджимання організатори обіцяють повідомити вже найближчим часом.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up