Де вивчати іноземні мови у Житомирі?

  • 4841
Сайт zt.20minut.ua пропонує огляд шкіл та курсів іноземних мов
...

Langoo, курси іноземних мов

Адреса: Житомир, вул. Львівська, 6

Запис на навчання: (068) 0 300 500; (063) 2 500 400;

(0412) 468 100.

Фішка закладу: 

Чому вчаться САМЕ У НАС?

- Тестування та співбесіда безкоштовно;

- У нас найвигідніша ціна за навчання;

- Проводимо заняття у зручний для Вас час;

- Ми використовуємо ефективні методики навчання;

- Гарантуємо 100% результат;

- Робимо знижки для Вас і Ваших друзів;

- Надаємо безкоштовні підручники, аудіо- та відеоматеріали;

- Проводимо індивідуальні заняття або міні-групою;

- Перше заняття - безкоштовно.

Наша МЕТОДИКА:

Розроблений фахівцями «Langoo» авторський курс вивчення іноземних мов, заснований на використанні прямого методу, інтерактивних технологій, містить сучасну лексику і граматичний матеріал, які повністю задовольняють потреби сучасної людини в знанні іноземної мови, як в діловій сфері, так і в звичайних ситуаціях.

З "Langoo" - ви будете в досконало володіти іноземною мовою, вільно пройдете співбесіду, здасте міжнародні іспити IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE, KET, PET, TEF, TEFAQ, TCF, DELF, DALF, DAF, зможете провести ділові переговори або презентації .

Довірте Ваше навчання професіоналам. «Langoo» - Ваш найкращий вибір у вивченні іноземних мов. Не втрачайте час, телефонуйте нам, та записуйтесь на навчання.

Перелік мов та додаткових курсів: англійська, німецька, польська, французька, італійська, іспанська, турецька.

Сайт: http://langoo.com.ua

Previous Next

 

WinWin, освітній кембріджський центр

Адреса: Житомир, вул. В. Бердичівська, 22

Запис на навчання: (0412) 445-600; (063) 177-72-85; (098) 200-48-10.

Фішка закладу: WiniWin Cambridge Educational Center за рік став не просто центром вивчення мов та підготовки до міжнародних іспитів, а великою родиною. Фішка нашого закладу в тому, що ми намагаємось створити для своїх студентів найкомфортніші умови навчання. 

Окрім вивчення іноземних мов (англійська, польська, німецька, італійська та ін.), та підготовки до будь-яких міжнародних іспитів, ми граємо, танцюємо, готуємо шашлик, катаємось на велосипедах, мріємо та фантазуємо, але головне, що ми робимо це разом.

У нас багато фішок, ми придумаємо їх щомісяця, тому краще приходьте на каву та чай, познайомимось. А ми обіцяємо вам:

1) індивідуальний підхід до кожного;

2) вчимо розмовляти швидко та легко;

3) носії мови;

4) визнання міжнародних шкіл та організацій;

5) сертифікат внутрішнього зразка по закінченню рівня;

6) можливість підготуватись до міжнародного іспиту;

7) позитивна атмосфера;

8) розмовно-відео клуби;

9) спілкування англійською по мобільних телефонах;

10) Skype навчання;

11) З нами весело! Чекаємо щодня і вже зараз! 

Перелік мов та додаткових курсів: англійська, польська, німецька, французька, італійська, іспанська;

Сайт: http://www.winwin.zt.ua/

Previous Next

 

Lingvo-centre, центр іноземних мов

Адреса: Кафедральна, 5А офіс 110 

Запис на навчання: (0412) 46-72-02; (067) 536-39-77.

Фішка навчання: "LINGVO CENTRE" - це команда досвідчених і прогресивних викладачів. Заняття проводяться в групах до 8 осіб, міні-групах, індивідуально. 
Спеціально розроблена програма корпоративного навчання. Підготовка до міжнародних іспитів, співбесід в посольствах та міжнародних компаніях. 
А також, ми надаємо сертифіковані курси польської мови завдяки Центру Польської Освіти UP-STUDY, є офіційним освітнім представником-консультантом програми UP-STUDY, яка ГАРАНТУЄ вступ старшокласників в рейтингові вищі навчальні заклади Польщі.

Перелік мов та додаткових курсів: англійська, польська, іспанська, німецька, французька, італійська, а також  російська і українська для  іноземців.

Сайт: http://www.lingvo-centre.com.ua/

Previous Next

 

Smart Club, центр розвитку дітей

Адреса: Житомир, вул. Перемоги, 7А (Приміщення Укрсоцбанку)

Запис на навчання: (067) 138 33 33.

Фішка закладу: Наш девіз - допомогти дітям розкрити та розвивати свій потенціал.
Наше завдання-давати дітям не лише нові знання, а й готувати їх до майбутнього успішного життя- навчити співпрацювати, спілкуватися і будувати відносини з однолітками та дорослими, генерувати незвичайні ідеї, відходити від стереотипного мислення та знаходити вихід зі складної життєвої ситуації.

Ми дуже відповідально відносимося до навчального та виховного процесу підростаючого покоління. Всі педагоги мають вищу спеціальну освіту ( організатори дозвілля та дошкільного виховання, вчителі початкових класів, логопед, психолог, вчителі іноземних мов, хореограф, вчитель музики та методисти.) Наш колектив постійно атестується, приймає участь у семінарах та тренінгах по обміну досвідом. Програма вивчення англійської мови спеціально розроблена і є унікальною. Діти здають екзамени в Британському колегіумі. Програми інших напрямків також є авторськими.

Смарт клуб - це:

  • Всебічний розвиток
  • Фізичне здоров’я
  • Гарний настрій
  • Індивідуальний підхід
  • Урахування вікових особливостей та побажань батьків
  • Поєднання класичних та сучасних методик з авторською програмою педагогів
  • Клуб лояльності для клієнтів
  • Зручне розташування
  • Приємна атмосфера

Адміністрація центру підбере зручний час відвідування для Вас та Вашої дитини.
Ми запрошує Вас, адже гармонійний розвиток наших дітей - це найприємніша і найефективніша інвестиція у світле майбутнє. 

Ми команда, яка піклується про своїх клієнтів. А з Вами ми будемо неперевершеними!

Перелік мов та додаткових курсів: англійська, німецька, польська для дітей, заняття для дітей раннього віку, комплексна підготовка до школи.

Сайт: http://smartclub.com.ua/

Previous Next
Previous Next Previous Next

 

Grand School, центр розвитку дітей та дорослих

Адреса: Житомир, вул. Перемоги, 99

Запис на навчання: (093) 331-28-88; (050) 355-34-01;

(097) 627 97 98.

Фішка закладу: Центр розвитку «Grand School» - це колектив творчих спеціалістів, які мають педагогічну освіту та великий досвід роботи від малюків до підлітків та дорослих.

Ми пропонуємо індивідуальні та групові заняття, спрямовані на творчий, розумовий, мовлене вий, музичний, соціальний розвиток дитини (школа раннього розвитку, підготовка до школи), також індивідуальні консультації, заняття логопеда, психолога.

«Grand School» запрошує на курси іноземних мов дітей та дорослих (англійська, польська, німецька, французька, італійська), які є актуальними в наш час перш за все для тих, хто планує навчатись у кращих ВУЗах країни або Європи, працювати в іноземних компаніях, взаємодіяти з іноземними партнерами та просто мандрувати. Програму курсу складено з урахуванням новітніх методик викладання іноземних мов. Після проходження курсу всі бажаючі здають іспит в Британській раді та отримують відповідний сертифікат.

Напрямки навчання:

  • школа раннього розвитку (від 1,8р. до 5р.)
  • підготовка до школи (5-6р.)
  • англійська мова для молодшої школи
  • англійська, польська, німецька, французька, італійська для дітей та дорослих.

Сайт: vk.com/grandvipschool 

Previous Next

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up