Суд визнав недійсним рішення звітно-виборної конференції, на якій Коцюбка переобрали головою ЖОФФ

Суд визнав недійсним рішення звітно-виборної конференції, на якій Коцюбка переобрали головою ЖОФФ
Господарський суд Житомирської області визнав недійсними рішення Звітно-виборної Конференції Житомирської обласної федерації футболу, оформлені протоколом від 04.09.2015.

На тій конференції відбулося переобрання голови ЖОФФ Олександра Коцюбко. Суд також визнав недійсними зміни та доповнення до статуту ЖОФФ, прийняті цій конференції.

Таким чином суд частково задовольнив позов Житомирської обласної організації ФСТ "Динамо" та Житомирської районної федерації футболу. Відповідне рішення було опубліковане в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Скан документу ви можете переглянути на початку сторінки.

Також прес-служба ФСТ "Динамо" повідомляє про звернення цієї організації до Федерації футболу України з вимогою "навести порядок в ЖОФФ та відсторонити Коцюбко О. П. від будь-якої діяльності у сфері футболу за системні порушення вимог Статуту УЄФА, ФІФА, ФФУ, а також грубе ігнорування приписів ФФУ щодо заборони проведення Конференції ЖОФФ 04.09.2015 року, зважаючи на численні порушення прав колективних членів ЖОФФ".

Відео дня

Щодо рішення суду, то в постанові вказується, що повідомлення про проведення Конференції було направлено позивачу (ФСТ "Динамо", - прим. авт.) з порушенням п'ятиденного терміну та без дотримання двохмісячного строку, передбаченого ст. 16 статуту ЖОФФ.

До того ж, згідно з вказаним повідомленням, Виконавчий комітет ЖОФФ прийняв рішення провести Звітно-виборну Конференцію в м. Житомирі без зазначення точного місця її проведення, однак з вказівкою, що офіційне запрошення на Конференцію буде направлено делегатам та/або кандидатам не пізніше десяти днів до дати проведення Конференції, за вказаними їхніми або колективних членів - організацій адресами.

У матеріалах справи зазначається, що розпорядженням виконавчого директора Федерації футболу України від 18.08.2015 №377 було створено тимчасову комісію по вивченню ситуації, яка виникла в Житомирській обласній федерації футболу по проведенню Звітно-виборчої Конференції ЖОФФ у 2015 році.

До розпорядження було додано аналітичну довідку в якій зроблено висновок, що організація проведення чергової Звітно-виборної Конференції Виконавчим комітетом ЖОФФ у 2015 році проходить з істотним порушенням норм статуту ЖОФФ.

21.08.2015 відбулося засідання тимчасової комісії ФФУ, на якому було вирішено звернутися з вимогою до голови ЖОФФ про вчинення всіх необхідних дій для усунення порушень вимог статуту ЖОФФ щодо проведення Звітно-виборної Конференції у 2015 році, а саме:

- провести термінове позачергове засідання Виконавчого комітету ЖОФФ із залученням усіх членів виконкому по скасуванню рішення від 10.07.2015 щодо проведення чергової Звітно-виборної Конференції 04.09.2015, яке порушує вимоги ст. 16 статуту ЖОФФ в строк до 25.08.2015;

- на терміновому позачерговому засіданні Виконавчого комітету ЖОФФ прийняти нове рішення про проведення чергової Звітно-виборної Конференції у 2015 році згідно вимог статуту ЖОФФ;

- належно повідомити усіх колективних членів у порядку визначеному статутом ЖОФФ про нове рішення щодо проведення Конференції; проінформувати письмово до 26.08.2015 ФФУ про результати розгляду рішення комісії та дату термінового позачергового засідання Виконавчого комітету ЖОФФ по вирішенню вище зазначених питань.

Відповідний лист - повідомлення про необхідність вчинення дій по усуненню порушень порядку проведення Конференції було направлено голові Виконавчого комітету ЖОФФ 21.08.2015. Однак всупереч вимогам ФФУ, відповідач не скасував своє рішення щодо проведення чергової Звітно-виборної Конференції.

Previous Next

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up