20 травня відбулися збори орендарів приміщення на Домбровського, 38

20 травня відбулися збори орендарів приміщення на Домбровського, 38
20 травня відбулися збори підприємців та представників громадських організацій, які орендують приміщення на вул. Домбровського, 38.

Усі громадські організації, які займаються соціальним захистом інвалідів, або ветеранські організації мають право отримати в оренду приміщення за 1 грн. Підприємці та прибуткові організації, які досі орендували приміщення на Домбровського, 38, отримали першочергове право на переукладання договорів.

На питання орендарів відповідали голова постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності Дмитро Кропачов, директор комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Ігор Леонченко, фахівці Житомирської обласної ради та КП «Агенція з питань регіонального розвитку».

Приватні підприємці отримали відповіді на всі запитання, крім того, вони при бажанні можуть отримати додаткову допомогу юриста, бухгалтера та інших спеціалістів обласної ради. До п’ятниці, 22 травня, підприємці мають переукласти договори з КП «Агенція з питань регіонального розвитку».

Відео дня

На засіданні постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності, що відбудеться 22 травня, розглядатимуть питання про виділення коштів на ремонт приміщення на Домбровського, 38. Про це розповів Дмитро Кропачов, голова постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

«Зараз стоїть питання ремонту приміщення на Домбровського, 38 за рахунок обласної ради. Ми з вами бачимо, в якому стані знаходиться будівля... Крім того, як і обіцяли, ми ініціюємо питання про виділення коштів громадським організаціям, які займаються соціальним захистом людей з інвалідністю», – зауважив Дмитро Кропачов.

Найбільше присутніх підприємців непокоїло питання з індексом інфляції, який має нараховуватися на орендну плату.

«Згідно з законом про оренду держмайна необхідно враховувати офіційний індекс інфляції, який змінюється щомісяця. Якщо зростання перевершить розумні норми, ми шукатимемо механізмів, як вирівняти оренду. Проте всі повинні орендувати за однаковими умовами», – зазначив Ігор Леонченко, директор КП «Агенція з питань регіонального розвитку».

Підприємців також цікавило питання комунальних послуг та охорони приміщення.

«Охорону для приміщення ви можете вибрати самостійно. Ми не нав’язуємо вам жодних охоронних компаній», – сказав Дмитро Кропачов.

За словами приватних підприємців, раніше, коли вони орендували приміщення у  громадської організації «Житомирський обласний Фонд соціального захисту інвалідів», в них виникали проблеми з крадіжкою електроенергії.

«Ми зіштовхнулися з ситуацією, коли в приміщенні була крадіжка електричної енергії в значних об’ємах – більше 3 тис. кВт, і  цю втрату компенсували, ми, орендарі», – розповіли підприємці.

Фахівці КП «Агенція з питань регіонального розвитку» зазначили, що вони перевірять усі розетки і вимикачі.

«Ми зазвичай контролюємо ці процеси, бо самі зацікавлені, щоб співпрацювати з вами», – зазначив Ігор Леонченко.

За його словами, ситуація, яка сьогодні склалася із приміщенням на Домбровського, 38, нещодавно виникала з іще одним комунальним приміщенням – на вул. Хлібна, 25.

«Зараз орендарі приміщення на Хлібній не мають претензій щодо ремонту й обслуговування – навпаки. Ви можете поспілкуватися з ними», – наголосив директор КП «Агенція з питань регіонального розвитку».

Previous Next

За повідомленням прес-служби депутата Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up