Житомирянка Світлана Подейко - стала бронзовою переможницею всесвітньовідомого Конкурсу східного танцю у Ізраелі!

  • Арабеск Кальяния

Вже одинадцятий рік поспіль - у неймовірно красивому курортному містечку Ейлат, на березі червоного моря, що знаходиться у Ізраелі, проходить Всесвітній Конкурс з майстерності Східного Танцю - "Eilat Festival". І вихованці Академиї Східного Танцю "HOT ARABIAN DANCE"™ (м.Житомир, під керівництвом Кальянії), цього року вдалося завоювати Бронзу!
Кожного року цей авторитетний фестиваль збирає сотні шанувальників східних танців з усього світу і цей рік не став виключенням - були учасниці з США, Франції, Італії, Польщі, Чехії, Росії, Білорусії, Кореї, Великобританії, Казагстану, звичайно Израилю, Країни Арабських та інших країн. Фестиваль триває 5 днів, - 5 днів танців, вечірок, гала-концертів, майстер-класів та конкурсу! Це справжнє диво для шанувальників хореографічного мистецтва! Благородну бронзу цього року привезла до рідного міста - Світлана Подейко - вихованка Академії "HOT ,ARABIAN DANCE" - хореографічного закладу м. Житомира, який наступного року буде святкувати своє 10-річчя та трьохкратні володарі Премії "Народний Бренд Року"!"..Для мене це стало справжньою несподіванкою", ділиться спогадами Світлана, - "...я їхала до Ізраілю за неоціненним досвідом, за цікавою інформацією, за новими знайомствами, а коли оголошували трійку лідерів конкурсу - і назвали моє ім'я -  я навіть не зназу повірила - знаходилась у приємному шоці - та ейфорії від щастя! Адже конкурентки цього року були відомі і технічно сильні -для мене честь отримати серед них бронзу! Участиці були зі всього світу!"
Світлана боролась за перемогу у категорії Ракс (класика східного танцю), у професіоналах. Це найскладніша категорія, адже саме класика показує справжній рівень танцівниці! І ми щасливі, що ця перемога потрапила до України - і ще раз довела, що українки - найталановитіші дівчата у світі! Це не перша перемога Світлани, минулого року вона стала абсолютною чемпіонкою Молдови - на Інтернаціональному чемпіонаті, у м. Кишеньові, також вона переможниця премії та володарка корони "Miss BellyDance Ukraine", де зм агаються дівчата не тільки у танцю, але й у інших творчих дисциплінах, також двукратна переможниця премії "Ukraine Belly Star" - премія, у котрій шляхом відкритого всеукраїнського голосування обирають найкращі танцювальні і оригінальні номери! 
Дуже чудово, що такі таланти живуть і працюють унашому рідному місті! 


Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up