З Житомира понад 120 працівників міліції відправились у зону АТО. Відео. Фото

З Житомира понад 120 працівників міліції відправились у зону АТО. Відео. Фото
У середу, 26-го листопада, у зону проведення антитерористичної операції вирушив черговий зведений загін правоохоронців Житомирщини. Міліціонери змінять своїх колег, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на буремному сході нашої держави.

Понад 120 працівників міліції, практично, з усіх служб, стройових і територіальних підрозділів органів внутрішніх справ Житомирщини увійшли до зведеного загону, який вирушив на зміну своїм колегам у зону проведення АТО.

У тривале і небезпечне відрядження патріотів у міліцейських погонах проводжали у дворі обласного Управління міліції. Командир зведеного загону начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський традиційно доповів керівництву УМВС про готовність бійців до виконання покладених на них завдань з охорони громадського порядку.

– Кожному з вас випала нелегка, але почесна місія – боронити свій край і свою державу, відстоюючи мир і спокій для мирних громадян, - звертаючись до правоохоронців відзначив т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков. - Зимовий період холоду та заметіль, звісно, додасть цьому і без того непростому відрядженню, нових випробувань та труднощів. Але ми впевнені, що ви з честю виконаєте усі поставлені завдання і повернетесь додому у повному складі. Хай береже вас Господь!

Відео дня

Зі словами батьківських настанов до присутніх звернувся від імені ветеранів органів внутрішніх справ і голова обласної ради організації Віктор Бура, який побажав відрядженим гідно продовжити естафету мужності та професіоналізму житомирських правоохоронців, які уже більш ніж півроку виконують правоохоронні завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Потому кількахвилинні прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались у дворі УМВС, аби побажати відрядженим щасливої дороги та швидкого повернення. А уже традиційна команда «По автобусам!» звучить для кожного з них як наказ приступити до виконання відповідальної місії.

Previous Next

За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up