У Житомирі презентують календар з культурними локаціями міста

У Житомирі презентують календар з культурними локаціями міста
23 грудня об 11.00 годині в конференц-залі Житомирської міської ради відбудеться прес-конференція презентації календаря з особливо унікальними та культурними локаціями міста Житомира.

У прес-конференції візьмуть участь: 

-​ Світлана Гресь  – директор департаменту сім»ї, молоді і спорту Житомирської ОДА;

-​ Раїса Кошевич - заступник начальника управління освіти Житомирської міської ради;

Відео дня

-​  Олександр Воєвудський - співак та композитор, переможець Міжнародних конкурсів і фестивалів, партнер фонду «Надія Є» ;

-Віталій​ Сівка  – голова Молодіжного Активу Розвитку ;

-​ Надія Юшкевич  – голова фонду «Надія Є».

Перед втіленням нового проекту, благодійний фонд «Надія Є» детально вивчив потенціал Житомира у галузі культури і, зокрема, духовних оберегів сучасності - музеїв міста. Прийшли висновку, що житомиряни не дуже знають і мало відвідують ці осередки культури.

Оскільки, музеї формують національну свідомість, виховують любов до рідної землі, її історії , забезпечують духовну єдність поколінь, то фонд надихнувся результатом свого дослідження і втілює соціально-культурний проект «Передай добро по колу » через створення тематичного настінного календаря на 2015 рік «Їх обличчя, його біографія» ( їх обличчя – це обличчя дітей житомирян, його біографія-це історія рідного міста, краю ).

Для реалізації проекту Благодійний фонд «Надія Є» запросив до участі:

-​ 5 музеїв (меморіальний музей С.П.Корольова, музей космонавтики ім.. С.П.Корольова, обласний літературний музей, літературно-меморіальний музей В.Г.Короленка, літературно-меморіальний

ім. Л.Українки );

-​ Фотохудожника студії «Файна студія» Олександра ТАРАСЮКА;

Для створення дитячих художніх образів у стилі модерн були запрошені : авторський салон весільної , вечірньої та дитячої сукні «Панна» та салон краси «Шарм» для створення відповідних зачісок.

З метою привабливості до тематики календаря фотозйомку здійснювали в кімнатах, виставочних залах, серед музейних експонатів.

Презентація  календаря відбудеться на творчому вечорі «Українські ангелята творять добро» 27 грудня 2014 року в приміщенні міського Палацу культури о 15.00 годині. Захід буде присвячений дітям житомирян, батьки яких не повернулись, або постраждали від АТО та учасникам творчих колективів м. Житомира.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up