Лісівник з Житомирщини загинув у зоні АТО

Лісівник з Житомирщини загинув у зоні АТО
У зоні АТО понесла втрати сім'я лісівників Житомирщини. У боях під Донецьком загинув 37-річний працівник Словечанського лісгоспу Петро Іванович Радкевич.

У загиблого лишилася старенька мати, дружина та двоє неповнолітніх дітей. У зоні АТО Петро Іванович перебував з середини квітня.

На разі невідомо, коли рідні та друзі зможуть попрощатися з загиблим, адже тіло його поки не доправлено додому.

Обласне управління лісового та мисливського господарства та адміністрація Словечанського лісгоспу надають родині необхідну допомогу у зв’язку зі втратою годувальника.

Відео дня

Лісівники Житомирщини глибоко сумують за своїм колегою та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

За повідомленням ЖОУЛМГ.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled 10:20 У травні мобільні медичні команди відвідають ще 15 сіл на Житомирщині 10:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично 09:40 Втрати ворога за добу: ліквідовано 1120 окупантів 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 1 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 1 травня: яке сьогодні свято, традиції, прикмети і погода у Житомирі 17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up