«20 хвилин» і «Ласка» привітали першокласників. Фоторепортаж

«20 хвилин» і «Ласка» привітали першокласників. Фоторепортаж
Першого вересня відбулося свято, на яке з нетерпінням чекав кожен маленький житомирянин – День Знань. Цього сонячного ранку пролунав для них перший дзвоник і вони зробили перший крок на зустріч світу Знань, який називається школа. Не зважаючи на складну ситуацію в країні, обличчя дітей були усміхнені та щасливі. Це давало надію на те, що у нас є майбутнє – майбутнє без війн, без бідності, без болю.

Газета «20 хвилин» разом з однією з найкращих фірм в Україні по виробництву морозива та заморожених продуктів «Ласка» зробили подарунки для всіх першокласників міста Житомира. Діти були приємно здивовані, коли їм на святі Першого Дзвоника класні керівники вручили кольорові та яскраві розклади занять.

За допомогою батьків маленькі школярики планують власноруч заповнити свій розклад уроків, адже більшість літер вони вже знають. Це все для того, щоб поєднати приємне з корисним. Завдяки цим необхідним для навчання атрибутам першачки навчаться планувати свій час для виконання домашніх завдань та орієнтуватися в навчальному тижні.

Як зазначила Інна Конопельник, класний керівник 1-В класу ЗОШ № 7, це дуже гарні плакати-розклади, їх кольори навіть дещо патріотичні: «Вже не перший рік газета «20 хвилин» та її партнери роблять нам такі подарунки. Цього року плакати-розклади стали ще яскравішими. Дітям буде цікаво заповнювати свої розклади занять. Дякуємо газеті «20 хвилин» та морозиву «Ласка» за такі чудові подарунки».

Відео дня

Школярі були задоволені подарунками, а особливо малюнками, що розміщені на розкладах – морозивом. Батьки першокласників згадують, що кожен раз, як дивляться на плакат, нестримно хочеться скуштувати те апетитне морозиво.

Отже, продовжуючи гарну традицію щороку на Перше вересня дарувати маленьким учням невеличкі подаруночки, газета «20 хвилин» та морозиво «Ласка» виконали свою місію. Вони збагатили перший День Знань гарними емоціями, чудовими враженнями та приємними спогадами для першокласників.

Previous Next

Previous Next

Євгенія Дзюбаненко

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up