У Житомирі відбувся перший Арт-пікнік «Територія здоров’я, краси та успіху». ВІДЕО

У Житомирі відбувся перший Арт-пікнік «Територія здоров’я, краси та успіху». ВІДЕО
Благодійний Арт-пікнік відбувся 2 серпня 2015 року о 11:00 у гідропарку м. Житомира. Організатором заходу стала громадська організація «Територія здоров’я, краси та успіху».

За словами Ірини Снігурівської – голови громадської організації, метою проекту є популяризація культури здоров’я, свідомої краси та успішної реалізації кожного українця в сучасних умовах.

– Ми прагнемо привернути увагу громадськості до здорового способу життя, створити умови для творчого розвитку особистості, цікавого спілкування з однолітками. Хочемо дещо прорекламувати різні види спорту, утвердити серед дітей та молоді престижність здоров’я.

Програма заходу розпочалась о 11:00 з привітання та знайомства. Усіх гостей зустрічала циганка віщунка, яка здійснювала бажання.
Зареєстрованих учасників розділили на три команди «Усіх», «Краса» та «Здоров’я», за кожну команду відповідали куратори. 

Відео дня

Розважальна  програма стартувала з флешмобу. Учасники станцювали велес-танок, позаймались дихальною гімнастикою та провели здоровий тест. Кожен етап супроводжувався поясненнями інструкторів.

Далі команди відвідували станції Арт-пікніка. На станції «Здоров’я» усі мали змогу ознайомитися з новими видами спорту на свіжому повітрі, навчитися Скандинавській ході та пограти в рухливі ігри. На станції «Краса» учасники були задіяні у створення незвичних сувенірів для воїнів АТО, знайомились з новинками зі світу моди та краси. Наступна зупинка – станція «Успіх», де дорослі та діти брали участь у тренінгу «Біленька усмішка».

Упродовж заходу присутні мали змогу поласувати канапками, смачними напоями та кулішем.
– Усі смаколики безкоштовні, проте кожен може віддати благодійний внесок, який ми передамо в зону АТО, - закликали ведучі свята.

Після закінчення рухливої частини, організатори підготували показові виступи спортивної школи «Додзьо» та Центру професійних східних танців «Аміда».

Найголовнішим елементом заходу стала презентація проекту «Стройняшки», головною метою якого є популяризація здорового харчування.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Пані Ганна, добрий день ! надсилаю вам інформацію по продовженню акціі "Поцілунок герою".

    и сегодня эта стройная , красивая  женщина каждую неделю везет тонны груза для наших ребят . И до сих пор наша помощь  нужна . мы познакомились с Юлей , заканчивая акцию "Поцелуй герою" - мы передавали на передовую романтические сувениры в виде поцелуя, который запечатляли десятки житомирянок на открытке  -"Возвращайся , любим , ждем !" Это был наш женский жест и послание тем, кого с нетерпением ждем дома с миром .  Юлия  придала уверенности в правильности наших действий , военным точно также как и еда и вещи необходимы и такие послания.   Мы задали вопрос Юлии , чем мы можем помочь ,чтобы мир все таки пришел на нашу землю . И в ответ услышали , главное не быть безразличными к событиям и действовать   и даже 1 бутылка воды или пачка сигарет есть подспорьем для победы .  и до сих пор работает пункт сбора вещей на ул. Щорса.г.Житомир . Помним , что нашим мирным летом во многих частях страны мы обязаны тем, кто  сегодня там , на передовой . и их очень много .Благодарим и ждем!

    є фото , якщо потрібно надамо.

    Пані Ганна , вона як і рік тому возить грузи і до сих пір допомога і матеріальна і моральна і духовна потрібна хлопцям

    дякую вам     .до звязку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up