На Житомирщині міліція викрила наркопритон

На Житомирщині міліція викрила наркопритон
Міліціонери припинили діяльність облаштованого осередку вживання наркотичних засобів, затримавши безпосередньо на місці трьох парубків. У них вилучено сировину та пристосування для вживання наркотичних речовин. Триває з’ясування всіх обставин.

Наркопритон затримані влаштували в одному з недобудованих приміщень сільськогосподарського підприємства, подалі від сторонніх очей. Втім оперативники карного розшуку Радомишльського РВ УМВС, перевіряючи отриману інформацію про поширення наркотиків серед місцевої молоді, швидко встановили місце вживання «кайфу».

- На місці було затримано відразу трьох молодиків, віком від 22 до 33 років, жителів райцентру, - розповідає начальник Радомишльського РВ УМВС Володимир Тетерський. – Оперативники кілька діб чергували, щоб з’ясувати, хто саме використовує це місце для вживання наркотичних засобів.

У молодиків було також вилучено й речові докази протиправної діяльності, зокрема пакет із близько кілограмом макової соломки, дві пластикові пляшки ємкістю літр та півтора, заповнені рідиною бурого кольору з запахом розчинника та посуд для виготовлення наркотичного засобу. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Відео дня

Молодики затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування, розпочате за ст.317 (Організація та утримання місць для незаконного виготовлення та вживання наркотичних засобів групою осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

За повідомленням Радомишльського РВ УМВС.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up