Агресивний житомирянин поранив шилом власника авто, а потім побив перукаря

Агресивний житомирянин поранив шилом власника авто, а потім побив перукаря
Житель обласного центру, якому судом було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за вчинене раніше хуліганство, за кілька днів знову вчинив скандал, цього разу у перукарні. Правоохоронці його затримали. Суд, відповідно до подання міліції, обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нещодавно 40-річного чоловіка було затримано за те, що він намагався пошкодити колеса чужої автівки предметом, схожим на взуттєве шило, а на зауваження власника відреагував агресивно, поранивши його цим приладдям.

Чоловіка було затримано та розпочато кримінальне провадження. Міліція ініціювала його арешт, однак судом було прийнято рішення щодо застосування до нього домашнього арешту.

Та затриманий не оцінив відносно м’якого судового рішення і менш ніж за тиждень знову вчинив скандал. Цього разу від його кулаків постраждала 33-річна працівниця місцевої перукарні, в якій і відбувся конфлікт. Жінка звернулася до Житомирського міськвідділу міліції.

Відео дня

Правоохоронці повторно затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Інформацію про подію відповідним чином зареєстровано та визначено попередню правову кваліфікацію за ч. 3 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідчі розпочали розслідування кримінального провадження.

Суд розглянув апеляційну скаргу прокуратури та, відповідно до подання міліції, обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відтепер на час слідства агресор буде ізольований від суспільства.

За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up