Житомир закупив 12 тролейбусів

Житомир закупив 12 тролейбусів
Автопарк КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» збільшився на 12 тролейбусів. Цього тижня з Чехії прибули чергові 8 одиниць електротранспорту.

«Це 4 тролейбуси  «Škoda 15Tr», загальною пасажиромісткістю 150 чоловік, та 4 тролейбуси «Škoda 14Tr», які вміщують 100 пасажирів. Згідно з графіком, 1 грудня заплановано відвантаження ще 3-х тролейбусів. І поступово, думаю за грудень-січень, ми завершимо доставку 33-х тролейбусів», – повідомив перший заступник Житомирського міського голови.

Сергій Сухомлин повідомив, що паралельно з поповненням рухомого складу ТТУ на підприємстві будуть встановлені і нові стандарти роботи.

«Ми поставили завдання ТТУ розробити стандартну форму, для того, щоб водії мали належний вигляд. Також на ці тролейбуси, так як вони комфортні та зручні в управлінні, для водіїв є внутрішній конкурс, який вирішить хто з персоналу їх водитиме. Додатково ми наберемо більше 20 водіїв, частина пересяде зі старих тролейбусів», – зазначив перший заступник Житомирського міського голови.

Відео дня

Начальник Трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський відзначив, що якісь тролейбусів досить висока. Після того, як водії пройдуть відповідне навчання, а транспорт –  технічне обслуговування, тролейбуси вийдуть на лінію.

«Ми задоволені цими тролейбусами. На нюансах, які в процесі виникають, ми вчимося і відшліфовуємо такі моменти. На підприємстві маємо кваліфікованого працівника, який проводить навчання водіїв. Після вирішення цих технічних питань пасажири міста побачать дані тролейбуси на лінії», – розповів начальник КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління»

За словами Олега Таможського, презентований на початку місяця тролейбус вже проходить обкатку безпосередньо з пасажирами  на лінії. Нагадаємо, на виділені кошти з міського та обласного бюджету парк ТТУ планують збільшити на 33 тролейбуси.

За повідомленням Житомирської міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Правильно. Але хочу додати свої міркування: кожен тролейбус вміщує пасажирів на кілька маршруток. Отже треба зняти хоча б двадцять маршруток з центральних вулиць, щоб не заважали тролейбусам іне робили заторів, і ці ж самі авто перевести в райони приватної забудови і передмістя, звідки вони б підвозили людей до тролейбусів і трамваїв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up