Житомирський інтернет-клуб КлубОК пограбували

Житомирський інтернет-клуб КлубОК пограбували
Вслід за силовиками, які ще минулого тижня серед білого дня вирізали захисні ролети і вдерлись в житомирський інтернет-клуб "Клубок", затримавши його власника і конфіскувавши всі сервери і системники, до клубу цього тижня вже вночі проникли невідомі і винесли три монітори.

Нагадаймо хроніку подій минулого тижня. В середу силовики влаштували "штурм" Клубка. Як виявилось, прокуратура проводила в клубі перевірки і виявила порушення. Власник був затриманий, а всі системні блоки і сервери клубу конфіскували. Це заблокувало всю роботу клубу і господарі намагались хоча б привести все в порядок після всіх шмонів.

А цього тижня, в середу 2 січня, коли господарі зайшли до клубу, виявилось що там знову хтось був погосподарював - зникли три монітори і системник із кладової. При цьому деякі столи були відсунуті, а на камеру стеження натягнули целофановий пакет.

Відео дня
>

Двері клубу були відчинені, а замок, схоже пошкоджений. Оскільки захисні ролети виломали силовики, окрім скляних дверей, ніяких інших перешкод аби проникнути в клуб не було. Нічних візитерів не злякав навіть той факт, що клубом серйзно "опікуються" силовики і прокуратура і за приміщенням може вестись спостереження чи хтось з правоохоронців чергуватиме всередині.

Виявивши, що клуб пограбовано, про це повідомили в міліцію. Надвечір в клуб приїхала група експертів, аби зробити огляд і аналіз приміщення. Міліція обіцяли зробити все можливе, аби знайти злодіїв.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Это все похоже на СПЕКТАКЛЬ по СЦЕНАРИЮ Сергея Каминского!!!! Там постоянно ОХРАННИК дежурит, да и сигнализация подключена. То Сергей ТРУБИЛ, что ВСЕ РАЗГРАБИЛИ, ВЫНЕСЛИ почти на МИЛЛИОН!!!!! А теперь оказывается ТАМ еще МНОГО ДОРОГОЙ АППАРАТУРЫ!!!!! Стоимость "украденого" в этот раз уже Сережа оценил????? Наверное, снова не меньше 500 тис.грн. И Сергей оставил без ОХРАНЫ СВОЕ ДОБРО????!!!!!!! Это не в их стиле. Что касается записи на видеокамере в момент ПРОВЕРКИ КЛУБКА, то если бы там БЫЛА ИНФОРМАЦИЯ КОТОРАЯ НА РУКУ КАМИНСКИМ, об ЭТОМ знал бы уже ВЕСЬ МИР!!!!!!!! Да и с ВИДЕО в интернете видно как "ЗАКОНОПОСЛУШНО" вел СЕБЯ ДИМА!!!! Будь ЭТО в другом правовом государстве, СЕЛ БЫ ОН ОЧЕНЬ БЫСТРО И НАДОЛГО!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    ты вооще оху...л к те приехать и пи..ды дать за свои слова!... я в этом клубе постоялец и там твоих слов вооще небыло видно из того что ты наПИСАЛ

    Anonymous reply Anonymous

    я Согоретый ... ПОНЯЛ

    Anonymous reply Anonymous

    это всё наглость наших властей к територии на которой стоит тоисть стоял КЛУБОК!!!... комент к Юрий Кеню
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up