У Житомирі відбудеться VII Міжнародний фестиваль Docudays UA

У Житомирі відбудеться VII Міжнародний фестиваль Docudays UA
З 22 по 26 листопада 2010 року у Житомирі та Житомирській області відбудеться VII Міжнародний фестиваль Docudays UA «Дні документального кіно про права людини».

Організатор фестивалю у Житомирській області – Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат».

Партнери фестивалю:

Житомирський обласний центр кінематографії
Кінотеатр «Україна»
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації
Управління культури Житомирської обласної державної адміністрації
Управління освіти Житомирської міської ради
Головне управління юстиції у Житомирській області

Відео дня
style="text-align: justify; ">
Графік проведення фестивалю у Житомирській області:

 

22-24 листопада 2010 року

м. Житомир (к-тр «Україна»)

23 листопада 2010 року

м. Коростишів (будинок культури)

24 листопада 2010 року

смт. Черняхів (будинок культури)

25 листопада 2010 року

м. Новоград-Волинський (будинок офіцерів)

м. Коростень (будинок культури)

26 листопада 2010 року

м. Бердичів (к-тр імені Фрунзе)

 

Мета фестивалю – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем «звичайної» людини, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.

До програми цьогорічного фестивалю увійшли фільми-призери найвідоміших міжнародних кінофестивалів документального кіно. Як і минулого року, права дитини – особливий фокус фестивалю Docudays UA. Багато фільмів є справжніми шедеврами документалістики, що були відзначені найпрестижнішими нагородами на міжнародних кінофестивалях багатьох країн світу. Ефект від перегляду фільмів буде підсилений зустрічами з правозахисниками, діячами культури та митцями, тематичними дискусіями, обговореннями, диспутами в молодіжних аудиторіях.

Довідка: Фестиваль Docudays UA вперше проходив у місті Житомирі у грудні 2009 року. За три дні фестивалю участь у ньому взяли 850 житомирян. Глядацька аудиторія фестивалю вирізнялася за віком (від учнів до пенсіонерів). В рамках фестивалю нами було отримано понад 600 письмових та усних відгуків учасників фестивалю щодо важливості та необхідності проведення даного заходу не тільки у місті Житомирі, але й у районах Житомирської області.

Вхід вільний (по запрошеннях). Запрошення можна отримати за адресою м. Житомир, майдан Путятинський 4, офіс 101.

У разі виникнення запитань телефонуйте:

(093) 085 27 97 Олександр

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up