Керівництво м. Щастя: Ми вдячні Фонду Олександра Вілкула за поставку медикаментів для надання допомоги пораненим солдатам української армії та забезпечення поставки бензину для «швидких» міської лікарні

Керівництво м. Щастя: Ми вдячні Фонду Олександра Вілкула за поставку медикаментів для надання допомоги пораненим солдатам української армії та забезпечення поставки бензину для «швидких» міської лікарні
- Відтоді, як був заблокований через військові дії Луганськ, на території нашого міста перестали виплачуватися пенсії, соціальні забезпечення людям похилого віку, малозабезпеченим сім'ям та іншим незахищеним категоріям, а також зарплати бюджетникам. Відповідно вони не можуть придбати, навіть, найнеобхідніше - продукти та медикаменти. Ми вдячні всім небайдужим жителям України, які розуміють нашу ситуацію і які допомагають нам лікарськими препаратами, продуктами харчування і всім необхідним. Особливі слова подяки Фонду Вілкула «Українська перспектива» за те, що відразу відгукнулися та привезли для нас гуманітарну допомогу, - сказав в.о. міського голови, секретар міської ради Олександр Богиня.

У зв'язку зі складною ситуацією міська рада спільно з організацією «Спілка ветеранів Афганістану» звернулися до Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» за допомогою.

У відповідь на звернення Фонд передав у місто гуманітарний вантаж - приблизно 10 тонн медикаментів і продуктів. Міськрада спільно з організацією «Спілка ветеранів Афганістану» розподілила допомогу серед лікувальних установ міста, де знаходяться поранені солдати української армії ітапостраждалі мирні жителі із зони конфлікту.

Зокрема, за інформацією помічника мера Тетяни Линник, допомога розподілена у лікарню міста Щастя для поранених солдат української армії, біженців і медперсоналу, який впродовж кількох місяців працює без зарплати. Продуктові набори будуть передані соціально незахищеним категоріям населення, які залишилися без засобів на існування через відсутність державної підтримки та школам. Фонд «Українська перспектива» оплатив закупівлю палива для роботи машин «швидкої допомоги».

Відео дня

Щастя є першим транзитним населеним пунктом між обласним центром і північною частиною Луганської області. Тому весь потік біженців з Луганська проходить через це місто. Багато залишаються тут, а це - тисячі людей.

Крім того, у лікувальні установи цього невеликого міста з власним населенням у 13 тисяч чоловік, надходить велика кількість поранених солдат української армії та постраждалих мирних жителів. Усі вони потребують невідкладної медичної допомоги. Для цього необхідний резерв медпрепаратів, якого у місті вкрай не вистачає.

Виконавчий директор Фонду Вілкула Андрій Муксімов зазначив, що «Українська перспектива» продовжить свою роботу з надання допомоги пораненим солдатам української армії та мирним жителям із зони конфлікту.

Довідка.

Фонд Вілкула «Українська перспектива» займається системною поставкою гуманітарної допомоги - медикаментів й обладнання у лікарні, у яких лежать поранені солдати української армії, а також медикаментів і продуктів харчування для мирних жителів - у табори біженців з Донецької та Луганської областей. Фонд закупив і доставив уже більше 230 тонн гуманітарки.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up