На Житомирщині невідомі увірвалися на перегінну станцію нафтопроводу та зупинили її роботу

На Житомирщині невідомі увірвалися на перегінну станцію нафтопроводу та зупинили її роботу
Приблизно о півночі до Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від оператора однієї з перегінних станцій нафтопроводу про те, що невідомі особи увірвалися у приміщення, вимкнули електропостачання та змусили зупинити роботу станції. Після того вони покинули приміщення.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Коростенського міськвідділу міліції та УМВС. Зі слів заявника правоохоронці з’ясували, що понад десятка невідомих осіб, які призупинили роботу станції нафтопроводу, пересувалися на автомобілях. Відтак на території Житомирської області було введено в дію план «Перехват».

Завдяки вжитим заходам міліції та УСБУ в області було затримано частину осіб, підозрюваних у причетності до вказаного протиправного діяння. З’ясувалося, що затримані є жителями Київської області. На даний час міліція разом з прокуратурою вивчають  обставини події та з’ясовують її мотиви, а також встановлюють усе коло причетних до неї осіб. За результатами проведених заходів буде прийнято рішення про визначення остаточної правової кваліфікації.

За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up