Право на призначення субсидії має приблизно 200 тисяч громадян Житомирщини

Право на призначення субсидії має приблизно 200 тисяч громадян Житомирщини
Влада закликає скористатися державною допомогою і активно подавати заповнені бланки заяв і декларацій до управлінь соцзахисту за місцем реєстрації.

З усіх питань можна звертатися за телефонами «гарячої лінії» при департаменті праці та соціального захисту населення облдержадміністрації - 24-14-08 та 24-34-14. «Гарячі лінії» працюють в усіх районах та містах області.

За прогнозами, право на призначення субсидій мають близько 200 тисяч громадян області. І всі вони отримають її – Уряд виділив на ці потреби для Житомирщини 176 млн. грн. За потреби працівники відділів соцзахисту  чергуватимуть на вихідних, аби прийняти та опрацювати максимальну кількість документів.

За повідомленням департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, впродовж квітня-травня до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення вже надійшло 8156 заяв та декларацій від мешканців області, які на даний час опрацьовуються.

Відео дня

Приймальні управлінь праці та соціального захисту населення області працюють без обідньої перерви та, при необхідності, з подовженим робочим днем. Збільшилось число звернень на регіональні телефони «гарячих ліній». На 6 квітня таких звернень надійшло 2375. Всі громадяни отримують необхідні роз’яснення фахівців.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:34 «Ваша онука вчинила правопорушення»: через шахрайську схему бердичівська пенсіонерка втратила 10 тисяч гривень 17:00 Спортсмени Житомирщини завоювали 12 нагород на Чемпіонаті Європи з Комбат Дзю-Дзюцу 16:40 У Хорошівській громаді жінка нанесла чоловіку ножове поранення, а потім сама викликала швидку 16:20 Обережно: кліщі! Як захиститися та що робити, якщо ви знайшли кліща на тілі Від читача 16:41 Приєднуйтеся до ініціативи «BRAMA» та станьте частиною кіберполіції. 16:03 Повістки зможуть автоматично формуватись та заповнюватись даними з Реєстру військовозобов’язаних «Оберіг» 15:40 У Коростені вночі шукали двох підлітків - ховалися в парковій зоні 15:26 До уваги водіїв!  На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин - ДТП з потерпілими, рух в напрямку міста Києва перекрито photo_camera 15:20 У Житомирі презентували фінальну версію архітектурної Концепції скверу на Замковій Горі photo_camera 15:00 "На щиті" повернувся Герой В'ячеслав Колотуша 14:40 Тиждень в Україні буде теплим і навіть спекотним 14:20 На пожежі в житловому будинку в с. Словечно загинув чоловік, його брат отримав опіки photo_camera 14:00 Сьогодні у Житомирі зустріли ветеранів — учасників щорічного велопробігу «Шануємо пам'ять захисників України» photo_camera 12:40 На вихідних в області сталося три ДТП за участю мототранспорту 12:20 Захворюваність на грип і ковід знизилась в порівнянні з попереднім тижнем на 8% 12:00 На Житомирщині відбувся відкритий чемпіонат області з гирьового спорту пам'яті Віталія Морозова photo_camera 11:34 У нічній ДТП у Житомирі травмовано трьох людей: розшукують одного з водіїв-учасників photo_camera 11:17 На Житомирщині ТЦК розшукують 8289 ухилянтів, а знайшли тільки 2452 11:00 Гороскоп на тиждень 20 - 26 травня 10:41 Зарплати та тривалість робочого тижня у країнах світу та у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up