“Контингент” дискваліфікували

“Контингент” дискваліфікували
Житомирський футзальний клуб “Контингент” за чотири тури до закінчення групових матчів, припинив в цьому сезоні виступ в чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги.

 Команду зняли згідно регламенту змагань за дві неявки на гру в одному колі. Нагадаймо, що 26 березня житомиряни не приїхали на гру з дрогобичським “Каменярем-Термопластом”, а ще раніше не змогли поїхали в Ковель на гру з командою “Буран-Негабарит”. Цю інформацію офіційно газеті “20хвилин” підтвердив і президент СК “Контингент” Олександр Шнайдер.

Хоча команда і припиняє грати, але не розпадається. Навіть більше - “Контингент” спробує до осені повернутись у вищу лігу.

- Я хочу подякувати гравцям за те, що вони так чудово відіграли перше коло, що вони грали, фактично, на голому ентузіазмі, проявили таку волю до перемоги. Я розумію їх позицію і намагатимусь підтримувати й надалі. Разом з тим нам потрібно знайти нових спонсорів і молодих перспективних гравців. Шукаємо навіть за межами Житомира і області.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up