ВК "Житомир" запрошує бажаючих грати у волейбол на тренування

В спортивному залі житомирського агроекологічного університету триває Чемпіонат міста з волейболу у вищій лізі. В середу, 8 грудня, відбулась одна з найцікавіших зустрічей кола — ВК “Інваспорт” грав з ВК “Житотомир” . І хоча "Інваспорт" в напруженій боротьбі обіграв ВК “Житомир” 3:1, але боротьба тривала за кожне очко.

- Важаю, що стартова гра вдалась, хоча ми і програли, - прокоментував зустріч капітан ВК “Житомир” Андрій Славінський. - Потрібно враховувати, що команда “Інваспорт” - одна з найсильніших в місті, хлопці там займаються спортом професійно, багато майстрів спорту. Тому, зігравши майже на рівних з такими професіоналами і програвши всього декілька очок — це досить пристойний результат для нашого волейбольного клубу.

Волейбольний клуб “Житомир” утворився всього два роки тому виключно на громадських засадах. Хлопці, які раніше займались волейболом, вирішили створити команду, свій клуб, щоб мати можливість тренуватись, грати, підтримувати свою спортивну форму, а також популяризувати гру в Житомирі серед молоді.
В минулому році команда стала третьою на Чемпіонаті міста з волейболу у вищій лізі, зайняли четверте місце на Кубку Житомира. В цьому році оновили свій склад і тому заявились спочатку в першу лігу і виграли її. Зараз грають вищій лізі.
- Велику підтримку нам надають ветерани волейболу Олександр Кузьменко, Ігор Момомнт, В’ячеслав Корнійчук та інші. Велике їм дякую за шефську допомогу. Хотілось би, звісно, більшу підтримку з боку місцевої влади, міського спорткомітету. Але поки і так справляємось, - сказав Андрій Славінський. - Запрошую молодих хлопців, які займались чи хочуть займатись волейбол, до нас в клуб на тренування. Ми тренуємось в п’ятій школі по середам і п’ятницям. Телефони можна дізнатись в редакції.
 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up