Житомирянка стала чемпіонкою України з акватлону. Відео

Житомирянка стала чемпіонкою України з акватлону. Відео
Одеса 6-7 лютого приймала чемпіонат України серед кадетів та юнаків в одному з різновидів змагань «залізних людей» - акватлону, де суперництво йде в двох дисциплінах (плавання та біг).

У ці ж терміни в Одесі відбулися також Перший етап Дитячої триатлонної Ліги в 5-ти вікових категоріях і відкритий чемпіонат Одеської області серед дітей, дорослих та ветеранів.

В перший день відбулися змагання з плавання, які пройшли в басейні «Академії спорту». На другий день спортсмени змагалися в бігових дисциплінах в легкоатлетичному манежі «Олімпієць». На урочистому відкритті до учасників звернулися з привітаннями почесні гості - начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Одеської обласної державної адміністрації В'ячеслав Березуцький, виконуючий обов'язки директора ШВСМ «Олімпієць» Олімпійський чемпіон Юрій Білоног та головний тренер збірної України з триатлону Едуард Панарін.

Участь в одеських стартах з акватлону взяли близько трьох сотень спортсменів з 10-ти областей України. Молодші учасники 2009-го року народження плавали на 50 метрів і бігли 250 метрів. Для більш дорослих протяжність дистанцій, відповідно, збільшувалася і максимально становила: запливи на 300 метрів і біг на 2 кілометри.

Відео дня

Зрозуміло, що найбільший інтерес викликали старти чемпіонатів України серед кадетів та юнаків. Зимовими чемпіонами України з акватлону стали киянин Віталій Воронцов серед юнаків та Божена Завадська з Житомирської області серед дівчат. У категорії «кадети» перемогу святкував одесит Мирон Бойко. Найбільш наполегливою була боротьба у кадеток, де за місця на п'єдесталі пошани боролися три одеситки з команди «Четвертий елемент» - Юлія Ярошевська, Олександра Заровна і Арина Бабич. В результаті, медалі всіх трьох ґатунків залишилися в Одесі, а чемпіонкою серед кадеток стала Арина Бабич.

На церемонії нагородження кубки медалі та подарунки разом з організаторами змагань вручав призерам голова комісії з освіти, культури та спорту Одеської міської ради - Олег Етнарович.

Підведення всіх підсумків у численних залікових категоріях серед дівчат та юнаків виходить за межі нашого звіту. Крім чемпіонів України, відзначимо молодших переможців - Олександра Триколича 2009-го року народження серед хлопчиків, та Юлію Козаченко 2008-го року народження серед дівчаток. Найстаршим серед ветеранів виявився Борис Ерпільов 1942-го року народження. У командному заліку на першому етапі Дитячої триатлонної Ліги три перших місця зайняли відповідно перша, друга і третя команди Одеської області. Переможцями в командному заліку серед кадетів, кадеток та юнаків стали одесити з команди «Четвертий елемент». Серед дівчат командне перше місце завоювала команда Житомирської області.

За повідомленням сайту triathlon.org.ua

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up