Житомирян запрошують провести вихідні з користю

Житомирян запрошують провести вихідні з користю
У Житомирі 26–27 березня відбудеться Школа свідомого громадянина.

Інститут розвитку міста та Вільний університет Житомира, які є регіональними партнерами, та Відкритий університет майдану (ВУМ) запрошують житомирян на навчання до Школи свідомого громадянина, яка відбудеться 26–27 березня у Житомирі.

Школа свідомого громадянина – це унікальна можливість для небайдужих громадян, які хочуть змінити свої громади. Програма школи дає можливість усвідомити та розкрити для кожного учасника суспільно важливі теми.

За ці два дні Ви отримаєте необхідні знання з побудови громадянського суспільства, контролю місцевої влади та локальних бюджетів, дізнаєтесь про закони спіральної динаміки розвитку людей і суспільства, зможете визначити в якому напрямку ви бажаєте розвиватися і які для цього необхідно зробити кроки, зрозумієте до якого психологічного віку належить ваше оточення і як знайти з ними спільну мову, щоб рухатися разом до бажаних змін.

Відео дня

У Школі Свідомого Громадянина ви отримаєте не тільки знання, але й знайдете однодумців для реалізації спільних ідей. Протягом другого дня ви зможете сформувати команду і втілювати ваші проекти крок за кроком змінюючи Житомир на краще. А спікери та експерти школи будуть раді поділитися з вами досвідом, підтримати ваші найкращі ідеї й допомогти вам залучити необхідні ресурси для їх реалізації.

Всі, хто успішно пройде навчання, отримають сертифікати Школи Свідомого Громадянина.

Участь безкоштовна.

Форма реєстрації https://docs.google.com/forms/d/15d0GoQTMMo8oEuCXV3xkK605mkTSAo9mDXW7Su2m-fM/viewform?c=0&w=1

Програма Школи:

БЛОК № 1: УСПІШНІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ, МІФ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ

Викладає: ОСТАП СТАСІВ

БЛОК № 2: ЯК УСПІШНО КОМУНІКУВАТИ З МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ І КОНТРОЛЮВАТИ ЇЇ ГРОМАДОЮ

Викладає: ОЛЕКСАНДР СОЛОНТАЙ

БЛОК № 3: СОЦІАЛЬНИЙ КАПІТАЛ ГРОМАДИ ЯК РУШІЙНУ СИЛУ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ

Викладає: НАТАЛЯ СКЛЯРСЬКА

БЛОК № 4: ПСИХОЛОГІЧНИЙ ВІК ЛЮДИНИ І ГРОМАДИ

Викладає: АННА ВАЛЕНСА

БЛОК № 5: ІНТЕГРАЛЬНА ДИНАМІКА. РОЗВИТОК СУСПІЛЬСТВА

Викладає: ВАЛЕРІЙ ПЕКАР

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up